facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cape Helius

Cape Helius

Geschiedenis

Het resort Cape Helius is het summum van luxe. Omringd door de natuur, grenzend aan het Haringvliet én het historische centrum van Hellevoetsluis.
Kom tot rust in de ongekend smaakvolle maritieme villa's, met een jachthaven voor uw voordeur. Uw spannendste vakantiedromen komen hier tot leven.



"Omringd door natuur en grenzend aan het water is Cape Helius de ideale vakantiebestemming. Het Haringvliet is perfect voor een dagje op zee. Vaar zeker naar het historische vestingstadje Hellevoetsluis, dat met zijn oude forten, jachthaven en vuurtoren een bezoek meer dan waard is. Ook met de fiets kan je de omgeving prima verkennen. Zin in wat meer actie? Breng dan gratis een bezoekje aan het subtropisch zwemparadijs op Roompot Beach Resort in Kamperland. En wanneer je na een dagje even wilt bijkomen van alle indrukken, kan je een heerlijk hapje eten in het restaurant op het park.De nabijgelegen stranden van Hellevoetsluis hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden."
Adres: Nieuwe Zeedijk 1, 3221 LZ Hellevoetsluis
Telefoonnummer: +31 (0) 181-330160
Stad: Hellevoetsluis
Route: Nieuwe Zeedijk 1
Postcode: 3221 LZ



op zoek naar gerelateerd: cape helius restaurant, cape helius aanbieding, cape helius zoover, cape helius telefoonnummer, cape helius adres, cape helius te koop, cape helius plattegrond, cape helius jachthaven
Recensies
Fijn park op een mooie rustige locatie. Vriendelijke mensen achter de receptie. Genoeg eetgelegenheden in de buurt. Het huisje was erg ruim en schoon bij aankomst. Er was geen smart TV aanwezig in het huisje, iets wat in deze tijd toch wel gewenst is. Daarnaast was de tv wel erg klein. Door omstandigheden zat ik alleen in het huisje wat ik ook aangaf bij het inchecken. Alsnog ben ik op een later moment aan de tand gevoeld, de manier waarop vond ik niet erg vriendelijk.
Mooi park met uitzicht op de jachthaven en met een leuk strand dat in de buurt zit. De huizen zijn lekker ruim en goed verzorgd. Enige punt van verbetering is wellicht de aankleding. Hier en daar is het wat kaal. Verder top!
Grote ruime kamer en tot verassing een badkamer met ligbad. Schoonmaak kan wat beter, vieze luchtrooster in de hoek en spinnenwebjes hoog in de kamer. Wel wat gedateerd en kan wel een opknapbeurt gebruiken. Wastafel liep niet leeg en dit diverse malen gemeld bij de receptie, helaas geen technische dienst beschikbaar. Ontbijt buffet was in orde, tafels met uitzicht op het water. Vriendelijk personeel bij de receptie.
Vriendelijke personeel, hotelkamers zijn schoon en netjes. De kamers missen een airco in een zomerse warme dag . Het eten bij het restaurantje was lekker en goedkoop ter vergelijken met restaurants in de buurt.
Park ziet er leuk uit, maar weinig te doen voor kleine kinderen. Er is alleen een kleine speeltuin met toestellen voor oudere kindjes. Wel leuk strandje in de buurt.
Wat een lekker plekje om even "er tussen uit " ,te zijn. Geweldig genoten, lieve hard werkende mensen, ook behulpzaam. Heel goed ontbijt, en het Diner.. Toppie. En wat ook fijn is ,. je hoeft niet "pakkiedeftig", rond te lopen. Kamer prima , balkonnetje fijn uitzicht super.
Mooi vakantiepark met nette huisjes, wel staan de huisjes dichtbij elkaar. De locatie is top, aan een klein strandje naast Hellevoetsluis. Vriendelijke medewerkers.Kamers: 4/5
Heel mooie locatie, vriendelijk personeel. Ontbijt mocht iets uitgebreider zijn.
Mooi schoon hotel. Vriendelijk personeel. Ruime kamers. Mooi en lekker ontbijt Mooi restaurant
De locatie was erg leuk uitzicht op de parkeerplaats was niet heel veel bijzonders. De kamer was schoon maar enorm verouderd de bedden lagen voor geen meter. Het ligbad was echt heerlijk. Een nadeel is dat er nergens een raam open kan dus we moesten de deur open laten omdat het in de kamer enorm warm was. Vervolgens gingen er mensen om 4u met een busje naar het werk daar werden wij wakker van. Personeel is erg vriendelijk en aardig. De omgeving mooi en een heerlijk strandje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid