facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cantex Rubber

Cantex Rubber

Info

Cantex Rubber is leverancier en verwerker van innovatieve bouwproducten. De slimste oplossing voor dakrenovatie, luchtdicht bouwen, kelderafdichting en diverse. Neem contact op voor meer informatie.

Geschiedenis

Cantex Rubber is leverancier en verwerker van innovatieve bouwproducten. De slimste oplossing voor dakrenovatie, luchtdicht bouwen, kelderafdichting en diverse. Wij raden aan:

Siliconen Dakbedekking (Dakrenovatie)
Siliconen dakbedekking is een milieuvriendelijke, vloeibare waterdichting. dit één-component, siliconen dakbedekkingssysteem, is ontworpen voor het herstellen van verschillende soorten dakbedekking. Het product heeft een zonwerende werking, wat bij hoge temperaturen zorgt voor verkoeling in huis. Het systeem biedt langdurige bescherming tegen alle weersinvloeden en (stilstaande) waterbelasting.
Garanties afhankelijk van het systeem gelden voor 10, 15 of 20 jaar.

LDR-100 (Luchtdicht bouwen)
LDR-100 is een aangepaste variant vloeibaar rubber, specifiek geschikt voor het luchtdicht bouwen. Deze dikkere variant maakt het mogelijk om grote scheuren en naden water- en luchtdicht te maken. Door de goede hechting op vrijwel alle ondergronden en de eenvoudige applicatie is het product breed toepasbaar voor iedere professional en doe-het-zelver. Deze milieuvriendelijke vloeibaar rubber coating is verkrijgbaar in kitworsten (600 ml), kitkokers (310 ml) en emmers van 18,95 liter.

Multifunctioneel Vloeibaar Rubber (Kelderafdichting)
Multifunctioneel Vloeibaar Rubber is een afdichtende en beschermende vloeibaar rubber coating (1K). Met zijn goede hechting op vrijwel alle ondergronden is dit product voor iedere professionele vakman en doe-het-zelver dé beste keuze op het gebied van afdichting en bescherming. De milieuvriendelijke vloeibaar rubber coating kan worden aangebracht met een kwast, roller of airless en is voor diverse toepassingen inzetbaar.



"Cantex Dakrenovatie levert witte vloeibare silicone dak coating oftewel Cantex Liquid Roof Coating.Dakrenovatie en energiebesparing in één toepassing.De witte dakcoating zorgt voor meer rendement op de zonnepanelen, het is zonlicht reflecterend, dit zorgt voor verkoeling in het gebouw en bespaard al gauw 20% aan benodigde koelenergie. VOC-vrij.De coating gaat over de oude dakbedekking heen, dus geen sloop en afvoer van materialen.Aan te brengen met kwast, airless roller of airless spuitpistool. Geschikt voor diverse ondergronden o.a. bitumen, PVC, EPDM, staal."
Adres: Milrooijseweg 47a, 5258 KG Berlicum
Telefoonnummer: +31 (0) 73 503 5843
Stad: Berlicum
Route: Milrooijseweg 47a
Postcode: 5258 KG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steenbergen Bouwwerken BV Steenbergen Bouwwerken BV 71 meter Een heel prettige bouwer om mee samen te werken. Professioneel, innovatief en bouwen ...
Borowski Stucwerken Borowski Stucwerken 630 meter Nadat het plafond in mijn woonkamer na een aantal jaren is gaan bladeren en erg lelij...
TvS Bouwservice TvS Bouwservice 1 km Heel fijn bedrijf en een fijne man om mee te werken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid