facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cannondale

Info

Jouw Cannondale winkel in Geleen! We bieden de beste fietservaring die er is.Kom langs om ons hele assortiment fietsen te bekijken.

Geschiedenis

Bij Roger Wijnen Sportieffietsen BV, jouw Cannondale specialist in Geleen, leveren we de beste fietservaring die er is. Kies tussen high-end [Stads-, Mountain- en E-Bikes]. Stuur ons een bericht of bezoek ons om het hele assortiment van fietsen en fietsuitrustingen te bekijken!

Adres: Mauritslaan 120, 6161 HZ Geleen
Telefoonnummer: +31464742966
Stad: Geleen
Route: Mauritslaan 120
Postcode: 6161 HZ



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Geleen Mauritslaan, Wijnen e-bike, The Blue bike geleen, Fietsenwinkel Beek, Coorens Geleen, Fietsenwinkel Heerlen, Fietsenwinkel Stein, Testfietsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roger Wijnen Sportief Fietsen Roger Wijnen Sportief Fietsen 1 meter Meer dan prima ervaring. Winkel met een zeer fraaie collectie, en vriendelijk persone...
Tehava Tehava 2 km Top service. Had rebound veren nodig voor een Suntour vork. Nergens uit toehalen. Maa...
Trivio Trivio 2 km We're making bicycle parts, accessories and tools for cyclists and mountainbikers and...
Recensies
Een en al deskundigheid. Helaas moet deze vrijdag terug en moet ik nog even geduld hebben...
Goede service, vakkundig personeel en goede afhandeling na het constateren van een productiefout aan mijn e-bike. Nieuwe fiets gekregen. Helemaal geweldig!
Goed advies bij de aanschaf van mijn eerste mountainbike. Werner nam ruim de tijd om alle opties door te spreken. Gebruik gemaakt van een testfiets en daardoor zeker van de modelkeuze. De aflevering was zelfs eerder dan verwacht, top service! Heel erg blij mee, thanks! :-
Ondanks dat ik vooraf geen afspraak had gemaakt kon ik toch tussendoor geholpen worden. Ik kon wachten op de reperatie van mijn fiets en was binnen een mum van tijd weer buiten. Goede service!
Super service, behulpzaam en vriendelijk. Hebben mij uitstekend geholpen met de problemen van mijn e-bike motor ondanks ik deze niet bij hun gekocht had. De volgende fiets komt zeker van bij Roger Wijnen. Bedankt mensen.
Na deze teleurstelling heeft Roger Wijnen het super goed aangepakt bedankt daarvoor Tot ziens
Langs gegaan voor nieuw zadel. Prima geholpen met prima zadel en nog snel nieuwe remblokken kunnen laten plaatsen. Aardige medewerkers. Prima winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid