facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CANNABASS

CANNABASS

Info

CANNABASS

Geschiedenis

CANNABASS is een feest organisatie met als doel de dikste en gezelligste Drum&Bass feesten te organiseren voor de party-nation. Versterkt door een Top Decoratief team en sterke line-up aan resident DJ's.

CANNABAZERS:

Free-K
Free-K is een dj en producer afkomstig uit Roermond (NL). Hij is al van kleins af aan verslaafd aan muziek en daarom heeft het ook altijd een groot deel van zijn dagelijks leven uitgemaakt. In '95 kwam hij voor het eerst in aanraking met hardcore en hij was meteen verkocht. De passie voor hardcore begon met het luisteren naar de muziek en het verzamelen van flyers. In '96 heeft hij voor het eerst kennis gemaakt met de wheels of steel en dit bleek al snel iets te zijn waar hij zijn liefde voor de muziek in kwijt kon. Na een aantal jaar thuis gedraaid te hebben zijn er ook aantal nieuwe muziekgenres bij gekomen zoals hip hop (scratching) drum & bass, electro en later ook dubstep. De draaitafel fascineerde Freek dus hij ging het steeds meer als een instrument zien en dit gebeurde in de vorm van turntablism. Hij begon zijn eerste boekingen te krijgen op 15 jarige leeftijd en werd al snel resident in de Azijnfabriek te Roermond. Naast veel allround en hiphop boekingen wou hij toch graag meer met de hardcore en drum & bass gaan doen als dj zijnde. Al snel kwamen er meer boekingen bij en ging DC/Free-K steeds meer zijn eigen stijl ontwikkelen. Het combineren van mix technieken uit verschillende genres, turntablism en het gebruik van speciale effecten geven zijn sets iets verfrissends. Het experimenteren en combineren van andere stijlen met hardcore is iets wat hij graag doet. Naast zijn liefde voor het draaien is hij ook al wat jaartjes bezig met produceren. Dit geeft hem de mogelijkheid om zijn ideeën om te zetten in muziek die hij kan delen met anderen, en dit is ook gebeurt.
Naast dit alles maakt hij deel uit van de Woofer Junkies en Twisted Maniacs. Kortom, Free-K is iemand die van muziek houd en niets liever doet dan deze liefde te delen met het publiek.

Low5:
Low5 is een jonge DJ en producer uit Roermond die al flink aan de weg timmert. Hij heeft tracks uitgebracht op Soul Deep en Xeno Recordings, een 12" op Astrofonik en zijn nieuwe ep 'Get Low' komt binnenkort uit Clownsville. Als een van de DJ's van het Planetjungle collectief verzorgt hij de vaste DNB avonden in de Cultuurfabriek in Roermond en staat hij standaard op de feesten van het Zinloos Geluid sound system. Alsof dat nog niet genoeg was maakt hij ook nog crossbreed met de Wooferjunkies. Als dj treedt hij steeds vaker buiten zijn eigen regio op; zo draaide hij op Cheeky Monday in Amsterdam en op Paaspop. Daarnaast is hij dit jaar ook te zien en horen op Lowlands in de 24-uurs tent. Low5 zit qua style toch zeker in het hardere segment, dus je kunt flink los gaan bij deze jonge hond.

check zijn muziek uit op:

http://www.mixcloud.com/Low5/low5-mix-h2o/

http://soundcloud.com/low5studios

SEB
SEB vond op zijn 10e levens jaar een basgitaar in de klerenkast van zijn vader. Iedere dag flink oefenen en hij was direct verslaafd aan muziek maken. 4 a 5 jaar later begon hij met elektronische muziek en ontdekte het geniale programma Ableton Live. In diezelfde periode is hij ook begonnen met draaien op een draagbare cd-speler en een platenspeler zonder pitch. Na veel bloed, zweet en tranen kon hij zijn ideetjes die in zijn hoofd afspeelden ook daadwerkelijk maken op de computer. Rond zijn 17e is hij begonnen als resident DJ op Planet Jungle in de Azijnfabriek, kort daarna had hij ook een eigen avond, genaamd ‘2 Many Flavours’, samen met DJ Roly. SEB draait van Breakcore tot Blues. SEB is ook lid van Woofer Junkies , High Garden , Sebtick , The Neverminder , suspicious error , eat my records ,Liquid Whabbits Duracel Dubs en sebtish

Beluister de muziek van SEB op:

https://soundcloud.com/dj-seb-6

TMOCS:
Vroeger was het al snel raak bij Chris, toen hij voor zijn verjaardag Magic Music Maker had gekregen.
Het knutselen kon beginnen! Samples en acapella's knippen was helemaal zijn ding !
De muziek die hij maakte was niet echt in een genre te plaatsen, dus was zijn dj/producer naam al snel duidelijk. Zijn eigenwijze muziek en latere mixwerk waren apart, maar duidelijk kenmerkend.
TMOCS was geboren! 'The Music Of Chris Scheerders'
11 jaar geleden kreeg de broer van Chris (The Choker) voor zijn verjaardag een draaitafel. Zelf had hij er een mixer bij gekocht.
Al snel kwam de 2e draaitafel en zo is het dj'en al snel op gang gekomen!
Na veel oefenen met het opnemen van mixjes en het terug luisteren met z'n broer was de eerste dj contest een feit.
From Dusk Till Dawn was de eerste club waar Chris zijn hardcore contacten ontmoeten. Dat is dan ook meteen de locatie waar hij zijn eerste jaren gedraaid heeft.
Dat de feesten vanaf dat moment steeds groter werden was een natuurlijk gevolg voor Chris. Daar bleef het niet bij. De uren werden later en de namen uit de Hardcore scene waar hij het podium mee deelden werden groter. Niet veel later ontmoette Chris een gast uit Nieuw Zeeland die hem het licht bracht... Drum and Bass genaamd.
Hij was spontaan verliefd op die in zijn mening wat apartere muziek. vooral in vergelijking met hardcore!
Na jarenlang oefenen met Drum and Bass draaien in de woonkamer en na een hele hoop aangeschafte platen, was TMOCS als Drum and Bass DJ herboren!
Op de eerste Zaeg Muziek mocht hij komen draaien. Ondanks dat hij vond dat hij er niet klaar voor was heeft hij het toch gedaan. Deze onzekerheden bleken al snel misplaatst. Chris zijn eerste set op Zaeg Muziek heeft een episch gevoel met zich mee gebracht. In korte tijd is DnB bij hem in een stroomversnelling terecht gekomen.
Hij is actiever gaan draaien en produceren wat inmiddels heeft geleid tot een EP release met de groep Woofer Junkies en een hele hoop boekingen in het verschiet.

Chek m uit!:

https://soundcloud.com/chrisscheerders/dj-tmocs-prspct-demo

Roly:
Al meer dan 10 jaar is Roly de drijvende kracht achter het welbekende drum ’n bass & Jungle evenement Planet Jungle en is hij ook resident dj bij Zinloos Geluid, en is welbekend om zijn snelle en strakke diverse mixen. Zijn stijl is moeilijk te beschrijven omdat bijna alle gerne's drum ’n bass wel aan bod komen in een opbouwende opzwepende dj-set met een flinke dosis jungle. Op dit moment heeft hij platen van onder andere Shy FX, Lutin, Dillinja, High Contrast, Chase & Status, Serial Killaz en Hamilton in zijn platentas gepakt en reist hij de wereld rond om mensen te infecteren met het Planet Jungle virus. Op Planet Jungle heeft Roly al met vele bekende drum ’n bass artiesten het podium gedeeld, waarvan Noisia, Ed Rush & Optical, Dillinja, Roni Size, Aphrodite, John B, Calyx & Teebee en Black Sun Empire veruit de bekendste zijn. Verder is hij op dit moment druk bezig met nieuwe producties dus houd deze man in de gaten.

Chek m out on:

https://soundcloud.com/roly

D-Sturbr:
D-Sturbr is een dj uit Roermond die nu ongeveer 7 jaar actief is als dj. Toen hij een jaar of 10 was kwam hij voor het eerst in “aanraking” met Hardcore muziek en zijn liefde voor harde electronische muziek was geboren. Hij luisterde veel muziek en was ook met zijn broertje (TMOCS) altijd bezig muziek op te nemen en veel verschillende muziek te ontdekken. Op zijn 18e kreeg hij een draaitafel en kocht snel daarna ook een mengpaneel en de 2e draaitafel. samen met TMOCS ging hij veel thuis draaien en verzamelde hij vinyl. Na eindeloos veel uren draaien en mixjes opnemen en luisteren kreeg hij een kans om op een feest in de Azijnfabriek in 2006 zijn draaikuntsen te vertonen. Hier is het allemaal begonnen en hij wilde meer. Hij heeft op verschillende Hardcore, Teror/Uk Hardcore, Drum n Bass, en Free party's gedraaid. In elk muziekgenre heeft hij zijn eigen rauwe stijl en weet het publiek te trakteren op een goede afwisselende set.

D-Sturbr staat garant voor een beukende Drum n Bass set !

Adres: Boven De Tuinen, Roermond
Telefoonnummer: +31641615553
Stad: Roermond
Route: Boven De Tuinen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
STRAAL STRAAL 361 meter STRAAL is een dance event dat is gespecialiseerd in de genres: Techno, Tech House en ...
Mr. Sammi Events Mr. Sammi Events 633 meter Heerlijke ambiance waar je je direct thuis voelt! Eten in alle prijsklassen en aangen...
Drenth Events Drenth Events 790 meter Wil jij ook dat jouw dromen tot een magisch moment worden gerealiseerd? Dit is het do...
DohX Concepts & Events DohX Concepts & Events 894 meter DohX Concepts & Events bedenkt, ontwikkelt en programmeert muzikale- en culturele eve...
Sunset Salsa Events Sunset Salsa Events 1 km Sunset Salsa Events...more than salsa
Jigger & Co. Jigger & Co. 1 km Jigger & Co.creates signature cocktails using only the finest spirits, fresh and loca...
Solar Weekend Solar Weekend 1 km Het creatiefste festival van Nederland. www.solarweekend.com
PuurMuur PuurMuur 1 km Wij verzorgen interactief improvisatietheater op locatie. Voor zowel zakelijke als pa...
Clown Tallie Clown Tallie 2 km Wat heeft Clown Tallie voor onze school geweldige workshops verzorgd!! De oudere leer...
Op Dreef Festival Op Dreef Festival 2 km Op Dreef Festival | Hét uit de hand gelopen tuinfeest!
CreatiefRoermond CreatiefRoermond 2 km SUPER TOFFE WORKSHOP !!!! Corry lesgeefster is echt super geduldig en legt alles goed...
CLUB! Events CLUB! Events 2 km CLUB!
Hoogvonderenverhuur Hoogvonderenverhuur 3 km Bent u op zoek naar benodigdheden voor een bruiloft, communiefeest of een ander soort...
Vac Vac 3 km Super leuke spullen gekocht afgelopen zondag! En een gezellige sfeer.
Urban Kings Urban Kings 3 km The official Urban Kings fanpage. Located in The Netherlands.
Brandcare B.V. Brandcare B.V. 4 km Al de boarding voor Rush-Hour keurig op tijd geleverd en goede check op de aangeleve...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid