facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Candy Castle

Candy Castle

Info

Candy Castle is hèt Speelparadijs van Amsterdam, met de grootste, mooiste en indrukwekkendste play-zone! Voor de ouders hebben wij comfortabele zitjes met WiFi en een zeer uitgebreide menukaart!
0-12 jaar



"WIJ ZIJN OPEN. GEZELLIG SPELENSpelen bij Speelparadijs Candy Castle AmsterdamOverdekt spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden. Slecht weer buiten?Kom lekker binnen spelen in de overdekte speeltuinen van Candy Castle. Sinds 3 jaar is Candy Castle het leukste indoor speelparadijs van Nederland! Candy Castle is gevestigd in een recentelijk gerestaureerde, monumentale kerk. De combinatie van de speelattributen en het interieur van de gerestaureerde kerk laat een imposante indruk achter. Kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen in Amsterdam terecht voor het allerleukste dagje uit. Dit alleen onder begeleiding van een volwassen persoon vanaf 18 jaar.Bovendien is indoor speelparadijs Candy Castle ideaal voor kinderfeestjes!"
Adres: Erik de Roodestraat, 1056 AM Amsterdam
Telefoonnummer: 0208903154
Stad: Amsterdam
Route: Erik de Roodestraat
Postcode: 1056 AM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00
Zondag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: candy castle groupon, candy castle heerenberg, candy castle amsterdam groupon, candy castle taart, candy castle vacatures, candy castle kerk, candy castle high tea, candy castle amsterdam korting
Recensies
4 sterren gegeven omdat de dame achter de bali ondanks het personeel tekort echt haar best deed! Tip voor candy castle aub de speeltoestellen schoonmaken en herstellen, super mooie locatie en pand zonde!! Doe wat aan de toiletten die zijn echt ranzig. Ik zal er niet meer komen puur omdat ik in utrecht woon. Maar ik hoop dat jullie echt wat van dit prachtige pand gaan maken.
Het was schoon en de klimtoestellen zijn erg leuk en uitdagend. Nadeel is wel dat je niet je eigen drinken mee naar binnen mag ook geen waterfles
Het lijkt steeds erger te worden met Candy Castle. Vorig jaar voor t laatst geweest. In de verwachting dat er enigszins verbetering zou zijn, gezien de vele feedback van andere bezoekers, heb ik me over laten halen om toch weer te gaan. Ik begrijp oprecht niet waarom er zo weinig aandacht wordt besteed aan goed personeel, hygiëne en veiligheid. Je hebt in principe een mooi concept icm locatie, maak er wat moois van! Er lopen gewoon jongeren van 12jr en ouder rond die in de speeltoestellen spelen lees springen, wild spelen etc. Ik zag in de zogenaamde spinnenweb gewoon meerdere malen een groot kind naar beneden springen op de jongere kinderen… gelukkig heeft niemand wat gebroken ofzo. Tuurlijk zijn ouders verantwoordelijk voor de eigen kinderen maar jullie hebben camera’s en kunnen zien dat er gevaarlijk geklommen wordt enz. Qua personeel, niet allemaal, maar heb beter meegemaakt, je wordt gewoon afgekat, je wordt behandeld als een kind. Toon maakt de muziek en de benadering idem. En een tip: laat personeel niet in bijzijn van klanten onderling ruzie maken, hun ontevreden verbaal uiten… geeft een slechte indruk. Verder is het misschien een idee om een max aan te houden vwb bezoekers/ verjaardagen want extreme drukte kunnen jullie blijkbaar niet aan met het personeel wat jullie hebben.
Fijne plek om te spelen, voor jong en oud. Apart peutergedeelte, maar ook wat spel waar je nog geld aan moest betalen. Lekkere dingen op de kaart, ik miste alleen de veganistische opties. Tip van mijn kant!
Wat een verschil met andere binnenspeeltuinen! Ik ben het hele gebeuren doorgekropen en alles is schoon! In de ochtenden is het er heerlijk rustig. Goed eten ook voor de ouders, leuk personeel en zoveel te doen. Echt een fijne, veilige en mooie plek. Verbetering zou nog zijn: Het zo maken dat een kind van 3 jaar echt zelfstandig kan en zorgen dat het niet bij wat gevaarlijke zaken kan komen zoals de te hoge glijbanen, kartbaan en wc's... Ik zou dan rustiger zitten.
Originele locatie, veel spelmogelijkheden. Ideaal voor feestjes, ze hebben aparte ruimtes als je iets meer privacy wil met je kids om te vieren. Het was best druk toen wij er waren, maar toch deed het personeel er alles aan om de wachttijden voor eten en drank te beperken.
Erg druk! De kinderen gooiden met de ballen naar volwassenen. Het personeel deed hier niets aan. Het is jammer dat ze geen sluis hebben om in/ uitgaande gasten te laten komen en gaan, nu tocht het dan heel erg! Hun keuken is uitgebreid en ook snel klaar. ondanks het druk was
Frietjes is gebakken in oud olie en dat proef je. Echt smerig. Poffertjes is 30 sec in de magnetron geweest dat zie je en proef je echt super vies. Er lagen ook kleine miniballetjes bij de minizone, wat overigens super gevaarlijk is voor kleine kids. Bij de grote gedeelte lagen er nootjes in de speeltoestellen.
Extreem druk, maar alle speeltoestellen maken het goed. Erg leuk opgezet dat ik ondanks een wachtrij van bijna 30 minuten voor de bar toch 5 sterren geef.
Geweldig grote indoor speeltuin met een apart gedeelte voor de hele kleintjes en verder een groot aaneengesloten klimparadijs. De ideale leeftijd naar mijn mening hiervoor is toch vanaf 7/8 jaar gezien het overzicht door de grote van dit geheel niet ruim is. Voor 6 jaar en jonger zou ik liever wat kleinere formaten klimtoestellen zien voor het overzicht. maar dat is voor ieder ouder anders Wat betreft het schoonhouden. Mogelijk komen de verhalen hierover dat het niet schoon en onderhouden is niet door het personeel maar puur bezetting. Mijn dochter 8 heeft zich prima vermaakt en gratis intree voor begeleiding is ook niet overal standaard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid