facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Can Exclusive

Can Exclusive

Info

Het verkopen van exclusieve automobielen. Voor in- en verkoop van exclusieve auto's kunt u bij Autobedrijf CAN terecht.



"Turkse restaurant cafe lounge pizzeria"
Adres: Kerketuinenweg 12, 2544CW Den Haag
Telefoonnummer: 0704129904
Stad: The Hague
Route: Kerketuinenweg 12
Postcode: 2544CW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Tourism The Hague, The Hague hotel, The Hague Hotelschool, The Hague Royals, United Nations The Hague
Recensies
Alles is goed alleen mevrouw met hoofddoek altijd zo chagrijnig aan het serveren en altijd intimiderend toon.
Wij zijn inmiddels een paar x geweest Eten is gewoon lekker Personeel heel vriendelijk Zaak is ook heel netjes en schoon Wc ook schoon Shisha is top daar Ik zal zeker vaker langskomen
Waardeloze winkel, ik kocht laatst een pizza margerita en het was helemaal hard en verband. volgende dag vroeg ik om een nieuwe zeiden ze van dat het 1,5 uur zou duren voordat we een nieuwe krijgen. ' Na 2 uur belde we weer en zeiden ze van dat onze pizza geen prioriteit heeft omdat andere mensen eerder bestellen. dat slaat natuurlijk nergens op want wij hebben betaald voor die pizza en krijgen rotzooi.
Ben d'r voor de eerste keer vandaag geweest, en wat een leuke tent, met ontzettend lekker eten en als nagerecht me shisha. Heel erg naar m'n zin gehad. Ook hele lieve en behulpzame werknemers!!
Dit is het vreselijkste restaurant ooit. Ik heb nog nooit zo’n vieze kapsalon gegeten. Slappe friet, vlees dat rauw was, een koud broodje shoarma. Verschrikkelijk. Je kan beter je eigen schoenzool eten dan deze troep.
De kwaliteit van deze zaak is de afgelopen jaren echt hard omlaag gevallen. Het oogt allemaal erg onhygiënisch, het eten is niet meer lekker en de eigenaar lijkt behoorlijk verstrooid. Erg jammer maar inshallah komen deze eigenaar en zijn zaak er een dag weer bovenop.
Lasanga bestelt kreeg en bak half gevuld met olie en spaghetti cabonara smaakte naar spaghetti met melk. na gebeld te hebben met de zaak en klacht te hebben ingediend over het eten kregen we een reactie van dat het normaal was, er werd niets gedaan met de klacht vreselijke zaak. Zeker niet aan te raden.
Heb 2 uur gewacht op 2 broodjes doner en de bestelling klopte niet. Heel bijdehand wordt er gezegd doe maar euro korting. Een keer nooit meer. Raad dit niemand aan.
Bestelling geplaatst om 02:45 en het is nog steeds 05:15 niet aangekomen. Echt een slechte tent. Aanrader om hier nooit te bestellen! Echt een zooitje ongeregeld. Uiteindelijk was het eten ook nog slecht! Het is je geld niet waard!!! Vermijd deze tent aub. Stelletje ongeregeld, een en al kutzooi
Superrrrrrr leuke restaurant met super lieve en gezellige medewerkers !!!! Eten was gru-we-lijk Voortaan weet ik waar ik moet zijn als ik honger heb.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Can Exclusive.

The hague autofabrikant

openingstijden, locatie, vervoer. Kerketuinenweg 12 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Can Exclusive adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Can Exclusive. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Can Exclusive delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid