facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Campvantures

Campvantures

Info

Campvantures verhuurt campers vanuit Friesland. Wij zorgen er voor dat jouw kampeerdroom uitkomt.

Onze taak

Het ontdekken van pittoreske dorpjes, verborgen stranden, het rijden van mooie routes door de natuur en de vrijheid om te pauzeren voor een picknick op een idyllische plek wanneer je daar maar zin in hebt. Ultiem genieten! En dat is waarom Campvantures deze passie graag met jou wil delen.

Producten

Of je nu op zoekt bent naar een avontuur in de buitenlucht met het hele gezin of een zonnige vakantie met z’n tweeën. Alles is mogelijk!
Al onze campers worden liefdevol onderhouden en gaan in een goede conditie mee op jouw vakantie. De campers zijn volledig verzekerd en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt elke camper onder andere over een 220V aansluiting, een keuken met koelkast, opbergruimte, een tweepersoonsbed en een complete inventaris. Elke camper is uniek en zorgt voor onvergetelijke belevenissen, dus kies de camper die het beste bij jouw vakantie past!



"Campvantures verhuurt campers, wij zorgen er voor dat jouw kampeerdroom uitkomt. Of je nu op zoekt bent naar een avontuur in de buitenlucht met het hele gezin of een zonnige vakantie met z’n tweeën. Alles is mogelijk!"
Adres: Heawei 23, 8406AW Tijnje
Telefoonnummer: 06-82008617
moc.liamg@serutnavpmac
Stad: Tijnje
Route: Heawei 23
Postcode: 8406AW


Recensies
Fantastisch mooi weggeweest met een Camper Axia - Adria Twin Axess 640SL. Een zeer compleet ingerichte mooie bus. Rijd comfortabel. We zijn een rondje Denemarken geweest. Zeker voor herhaling vatbaar om weer zo'n camper te huren.
Met een geweldige camper van Campvantures genoten van twee weken Noorwegen. Echt een prachtige camper, compact en groot genoeg om comfortabel met zn tweeën te reizen. Top service, de camper heeft alles wat je nodig hebt en is uitstekende staat! Aanrader!!
Ontzettende fijne vakantie gehad dankzij campvantures uit Tijnje, we waren wat last minute met de boeking maar uiteindelijk heeft Hendrik door wat te schuiven ed meegedacht zodat we toch nog met de camper op vakantie konden. Mooie camper met alles er op en eraan, zeer netjes en goed onderhouden. Zeker voor herhaling vatbaar!
Super roadtrip gehad in Noorwegen met een buscamper van Campvantures. Luxe, betrouwbare camper met meer comfort dan we gewend waren. Echt een aanrader! Vriendelijk en laagdrempelig contact met verhuurder.
Genoten van onze roadtrip en met de weer naar Nederland! De camper van Campventures heeft het goed gedaan!!
Eerlijke heldere informatie , komen afspraken na en zijn goed bereikbaar bij vragen wij hebben er een mooie camper gehuurd
Prima service, duidelijke afspraken en een goede huurprijs.
Een tijdslot afgesproken om een camper te bekijken. We kregen alle tijd en aandacht om deze camper te bezichtigen. Deze was geschikt voor de huur, alleen was het geen automaat.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Campvantures met het openbaar vervoer


Tijnje, Bregeleane 280 meter
621
Tijnje, Bregeleane 300 meter
621
Tijnje, Breewei 310 meter
104
23
Tijnje, Breewei 330 meter
23

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid