facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Campus Woudhuis

Campus Woudhuis

Info

Campus Woudhuis is een inclusieve werkgever, er wordt bedrijvigheid ontwikkeld voor 100 werk- en leerplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook wordt het landgoed ontwikkeld als stadslandgoed om aan de bewoners van Apeldoorn te geven.



"Campus Woudhuis is een groen werk-leerbedrijf en living lab inclusief ondernemen op stadslandgoed Woudhuizen, aan de rand van Apeldoorn. De campus maakt van Woudhuizen een levendig stadslandgoed. En we bieden mensen met een arbeidsbeperking en leerlingen uit het voortgezet speciaal onderwijs een plek om te werken en leren in het groen. De kennis die we hierbij opdoen, over inclusief werken en sociaal ondernemen in het groen, delen we via ons living lab. De campus is een samenwerking van IVN, Natuurmonumenten, ’s Heeren Loo en De Onderwijsspecialisten. Motor achter de campus de Landgoedcoöperatie Woudhuis U.A."
Adres:
Stad: Apeldoorn



op zoek naar gerelateerd: Jaap Berends Campus Woudhuis, Wandelen Woudhuis Apeldoorn, Landgoed Apeldoorn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid