facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camps Optiek

Camps Optiek
Adres: Sint Lambertusplein 2, 5961 EW Horst
Telefoonnummer: (077) 82 00 262
Stad: Horst
Route: Sint Lambertusplein 2
Postcode: 5961 EW



op zoek naar gerelateerd: Camps comfort plan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pearle Opticiens Nederland Pearle Opticiens Nederland 36 meter Vriendelijke behandeling met mooie brillen voor een goede prijs.
Kruytzer optiek en optometrie Kruytzer optiek en optometrie 206 meter Super service, klant vriendelijke +++, ruime keus, en ze nemen de tijd voor je.
Recensies
Als klant wordt je netjes behandeld. Er wordt naar je geluisterd en ze geven een eerlijk advies
Vijf sterren voor Camps optiek. Wat een fijne zaak en wat een geweldige service krijg je hier. Ik heb in Venray eerder de glazen van mijn zonnebril op sterkte laten vervangen en vandaag mijn nieuwe 'gewone' bril gekocht in Horst. Dit is geen "brillenzaak": dit is een opticien waar naar je wensen geluisterd wordt en waar je fantastisch geholpen en geadviseerd wordt door vakbekwame medewerkers. En dat alles tegen een eerlijke prijs. Ik kan Camps optiek alleen maar aanbevelen!
Geweldig geholpen en ze hoefden niks voor het recht zetten te hebben terwijl ik niet eens klant ben.
Keurige zaak en beter dan iedereen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid