facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Zon en Zee

Camping Zon en Zee

Info

Gunstig gelegen familiecamping, aan de Oosterschelde.
Ruime staanplaatsen, gezellige taveerne en restaurant.
Zwemmen, fietsen, wandelen, vissen en duiken.

Geschiedenis

Camping Zon en Zee is een gezellige familiecamping gunstig gelegen aan de rand van het mooie vissersdorp Yerseke, rechtstreeks aan één van Europa's zuiverste wateren, de Oosterschelde.
In dit grootste Nationaal park van Nederland staat water dan ook centraal in alle opzichten. In dit prachtige hart van Zeeland kunnen vissers, duikers, zeilers en zwemmers hun hart ophalen.

Adres: Burenpolderweg 30-a, 4401KX Yerseke
Telefoonnummer: 0031113571860
Stad: Yerseke
Route: Burenpolderweg 30-a
Postcode: 4401KX



op zoek naar gerelateerd: Camping direct aan zee Zeeland, Camping Zeeland aan het strand, Camping in Veere, Campings Wolphaartsdijk, Camping Veerse Meer, Camping Veerse Meer met zwembad, Campings in Groede, Camping Goes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zon en Zee Zon en Zee 0 meter Perfecte ligging en goede voorzieningen. Fijn gebied om mooie fietstochten te maken l...
Recensies
Vanmiddag kennis wezen maken op de camping, ondanks alle maatregelen een warm welkom gekregen, en een rondleiding over de camping. Nu afwachten hoe de zomer bevalt
Heel vriendelijk uitbaters, mooie ruime plaatsen, proper sanitair en lekker eten in de cafetaria.
Prima camping. Je moet wel van 'vislucht' houden. kan er bij vlagen behoorlijk ruiken....
Hele fijne camping met vriendelijke eigenaren. Goed sanitair. Vlak bij haven van Yerseke en restaurants op loopafstand. Aanrader.
Leuke en gezellige camping! Strand is wel 10 min lopen maar is zeker de moeite waard. Hele gezellige mensen op de camping en iedereen is heel behulpzaam. Alleen ligt er kattenpoep achter het springkussen in het zand.
Leuke camping, alleen heeel veel herrie van de fabriek erachter!!...en afwassen kost 20 eurocent voor warm water...beetje ouderwets!..wel lekkere warme douche voor 50 eurocent met bizar lang warm water....dat weer een beetje overdreven !!
Leuke ontvangst, net en schoon sanitair met 50 cent. goede uitval basis voor Yerseke en omgeving. MAAR ontzettend veel herrie van de ventilator van de fabriek. Heeft mijn nachtrust verstoord.
Mooie plaatsen. Bij aankomst goeie info door een vriendelijke dame. Sanitair heel proper. En de omgeving is leuk om te fietsen, te wandelen en te chillen. Komen zeker nog terug!
Prachtige camping, zeer dicht bij de boulevard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid