facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Zee van Tijd

Camping Zee van Tijd
Adres: Boekingsaanvragen: [email protected], It Keechje 5, 9151 HC Holwerd, Nederland
Telefoonnummer: 0519 543 003
Staat: Friesland
District: Noardeast-Fryslân
Stad: Holwerd
Route: It Keechje
Huisnummer: 5
Postcode: 9151 HC


Openingstijden

maandag: 08:00–20:00
dinsdag: 08:00–20:00
woensdag: 08:00–20:00
donderdag: 08:00–20:00
vrijdag: 08:00–20:00
zaterdag: 08:00–20:00
zondag: 08:00–20:00

Recensies
Deze camping is echt super tegen de dorpskern aan.nCamperplekken genoeg sanitair dik in orde cafe en snackbar bijna om de hoek.nEr word hard gewerkt aan verbeteringen onderhoud.nReserveren is niet mogelijk,op website is een meter in procenten voor bezetting.nVoor kinderen is het minder er is nog niet veel te doen ja het dorp in.
Mooie schone camping. Ik kwam savonds later aan met mijn fiets rond 20u en tent en werd nog van harte welkom geheten. De eigenaren zijn druk in de weer om de camping netjes en mooi verzorgd te houden. Het ligt mooi tegen de rand van het dorp aan. Enige nadeel is de kerkklok.. daar moest ik even aan wennen:
Mooie camping met prima sanitair. In de dorpskern, mooi wandel en fiets gebied.nAls je wil verse broodjes. Leuke plek
In Mei 2023 kwamen we in contact met deze camping aan het einde van één van de etappes van een langere fietstocht door Friesland. Onze caravan stond in Ryptsjerk vlakbij Leeuwarden en we gingen iedere dag na het fietsen met het openbaar vervoer terug en lieten de fietsen op het eindpunt met 3 sterke kettingsloten! staan. We wilden even wat drinken en daarna de bus terug naar Leeuwarden nemen. We werden bijzonder vriendelijk ontvangen door de eigenaar, die direct aanbood om onze fietsen bij hem te stallen zodat ze niet onbeheerd bij de bushalte hoefden te staan. Na een heerlijk Weissen-biertje heb ik een rondje over de camping gelopen en ik kan alleen maar zeggen dat het er allemaal pico-bello uitzag. Sanitaire voorzieningen waren brandschoon. Kortom: Een aanrader om eens heen te gaan. Dank voor de vriendelijke ontvangst en wellicht tot ziens!
Voor de tweede keer nu dit jaar op de camping. Vriendelijk ontvangst door het gezin met een lach op hun gezicht. Nieuwe eigenaars. erg behulpzaamvanwege tent. Neemt ook tijdens verblijf tijd voor een praatje.nSchone sanitair. Sfeervolle ingerichte douche/wc. Eén afwas plek waardoor je eventjes moet wachten maar dat geeft ook weer gelegenheid voor een praatje en je kan er nog bij gaan zitten.nDe omheining rondom de camping zijn ze mee bezig en dat zal zeker helpen voor het geluid van de weg die daar achter ligt.nVan gras dat plakt aan je voeten hoe zo had je na aankomst toen gemaaid werd echt geen last. Liever gras aan mn voeten dan stenen.nRuime plekken ook als je later op de dag komt.nEen echte aanrader deze camping. Voor naar Ameland en Schiermonnikoog. Omgeving Holwerd, Dokkum, Wadlopen…. prachtig om te fietsen, wandelen. Top!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid