facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Wedderbergen

Camping Wedderbergen

Info

Camping Wedderbergen**** ! De leukste camping van het Noorden! Wedde.. dat je (terug-)komt? :D

Geschiedenis

Het overdekte zwembad en overdekte speeltoestel (nieuw!), de ruime comfortplaatsen aan het water en het spectaculaire (tiener-)animatieprogramma maakt familiebedrijf Camping Wedderbergen tot de ideale vakantiebestemming in eigen land.

Dinopark Tenaxx, Vestingstad Bourtange, Groningen stad en Wildlands Adventure Zoo zijn vanaf ons park zeker een bezoekje waard. Daarnaast zal regio Westerwolde je ook absoluut verrassen vanwege het vele visrijke water en de talloze vaar-, fiets- en wandelroutes.

"Ik wist niet dat Groningen zo mooi was" is dan ook een veel gehoord compliment van gasten die onze camping en regio voor het eerst hebben bezocht! Kom je het zelf ook ontdekken?



"Camping Wedderbergen; de leukste 5-sterren camping van het Noorden! 'Wedde.. dat je terug-komt ? Overdekt zwembad Grote waterspeeltuin Chalets en kampeerplaatsen Animatie en Tieneranimatie Nieuw restaurant incl. serreFamiliebedrijf Camping Wedderbergen is de ideale vakantiebestemming in het Noorden van het land!Dinopark Tenaxx, Vestingstad Bourtange, Groningen stad en de Zeehonden-kijkwand zijn vanaf ons park zeker een bezoekje waard. Daarnaast zal regio Westerwolde je ook absoluut verrassen vanwege het vele visrijke water en de talloze fiets- en wandelroutes."Ik wist niet dat Groningen zo mooi was" is dan ook een veel gehoord compliment van gasten die onze camping en regio voor het eerst hebben bezocht!"
Adres: Molenweg 2, 9698 XV Wedde
Telefoonnummer: +31 597-561673
Stad: Wedde
Route: Molenweg 2
Postcode: 9698 XV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: camping wedderbergen plattegrond, camping wedderbergen adres, camping wedderbergen te koop, wedderbergen zwembad, camping wedderbergen zoover, wedderbergen vakantiepark, camping wedderbergen, molenweg 2, 9698 xv wedde, caravans te koop camping wedderbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mooi westerwolde Mooi westerwolde 2 km Een fijne camping vooral rust ruimte en gemoedelijkheid . Wij werden zelfs verast met...
Recensies
Een hele fijne camping met mooie ruime plekken. Sanitair altijd schoon maar de douches waren vaak smerig en je kan temperatuur niet regelen, wij vonden de douches vaak echt te warm. Vriendelijk personeel heel behulpzaam ook via de chat. De app werkt fantastisch, door het slechte weer toch nog genoeg leuke dingen te doen. Waterspeeltuin super leuk alleen helaas maar 1 keer gebruik van kunnen maken door slechte weer. Het zwembad vond ik qua hygiëne echt minder. Vloer erg vies je durfde er niet met blote voeten te lopen. Iedereen liep met buitenschoeisel zwembad in ook kinderwagens met modderbanden werden naar binnen gereden helaas daar geen toezicht op. Ook omkleed hokjes smerig. Zwembad zelf erg leuk wel wat frisjes. Restaurant prachtig buiten ook mooi terras. De campingwinkel is top super aardige mensen hard werkend altijd voldoende broodjes ruim assortiment en schappelijke prijzen. De winkel is trouwens niet van de camping maar wordt door andere gerund. Helaas door slechte weer weinig gezien van omgeving dus daar geen mening over.
Wij staan hier nu bijna een week met 5 kinderen in de leeftijd van 5 en 13 jaar. Zijn erg tevreden over de camping en de faciliteiten. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam ook in de weg naar de vakantie door via de chat ons goed op weg te helpen. Er is echt voor ieder wat te doen. Van jong tot oud kan onder alle weersomstandigheden zich goed vermaken in de speelhal. Gameavonden, lasergamen, goochelshow suppen op het meer etc.. Of dan wel op de prachtige buitenspeeltuin met geweldige glijbanen. Via de app wordt je goed op de hoogte gehouden van activiteiten of dan wel werkzaamheden. Plekken zijn goed ruim en bieden genoeg beschutting.Wij staan met een grote vouwwagen en 4 bijzettenten. Ook de omgeving biedt genoeg voor ieder denkende aan pretpark of mooie stadjes en/of musea. En ook dit wordt via de app duidelijk aangegeven. Geen probleem om hier een fijne vakantie te hebben al is het weer misschien iets minder deze zomer
Gewoon wow! Van aankomst tot dag van vertrek, wij hebben genoten! Stonden op het kampeerveld en die ziet er werkelijk waar picobello uit; mooie grote plekken en het sanitair wordt meermaals per dag schoongemaakt! Er loopt een stroompje achter waar je lekker kan vissen en er is achter op de camping een zwem- visvijver. Heb je nog even? Een grote speelhal met elke dag nieuwe activiteiten mede georganiseerd door het fantastisch enthousiaste animatieteam. Een binnenzwembad waarvan het dak open kan en als kers op de taart.. Een gigantische waterspeeltuin! Hoe dan? Aan het eind van de dag of lekker tussendoor natuurlijk haha even lekker nagenieten op het geweldig mooie moderne doch warme terras een hapje en versnapering verorberen, wat wil een mens nog meer? Ook hier weer een mooie speeltuin waar je vanaf het terras zicht op hebt! Ik ga het nog niet eens hebben over de medewerkers en de eigenaresse die altijd voor je klaarstaat, thanks voor het thuiskomengevoel! Zoals de slogan luidt: "Wedde dat je terugkomt?!" Wedderbergen tot volgend jaar!!
Wij zijn vandaag thuis gekomen van een weekje Wedderbergen. Prima camping maar verwacht er niet te veel van het is zeker geen 5 sterren waard. bij aankomt kom je er achter dat je voor warm water moet betalen staat niet op de site. Douches zijn vies. Het licht gaat te laat aan. Kindersanitair krijg je geen water zonder de tag het zou fijn zijn als je daar ook je handen kan wassen ook geen koud water. Zwembad is koud voor volwassenen gaat het wel maar jonge kinderen zitten gelijk te klappertanden. Het speelparadijs buiten word ook niet verwarmd. Bij aankomt krijg je een bandje om te kunnen controleren of je op de camping hoort maar toezicht is er niet, er word met scooters over de camping gereden veelste hard en te jonge kinderen er op en er word veelste hard met elektrische steps gereden als voetganger moet je maar aan de kant springen Via de app melden ze dat het anders moet maar er rijd niemand rond voor toezicht daar op.
Eigenlijk heeft de camping alles wat het tot een succes zou kunnen maken. Toch wordt er op een aantal punten de plank misgeslagen. De horeca is prachtig maar geen sfeer kwa gezelligheid. Alles gaat digitaal en dat maakt het heel onpersoonlijk en stoot denk ik veel gasten af om er gebruik van te maken. Je moet op een digitaal bord je bestelling doen en via pin afrekenen. Speciale wensen zijn dan al niet mogelijk, oudere mensen snappen niet hoe het werkt en drukte moet je in de rij staan. Dan zou je denken dat door op het personeel te besparen de prijzen lager zijn maar dat is niet het geval. Even lekker een lattekoffietje bestellen is er niet bij. Je wordt doorgewezen naar een koffie automaat waar jezelf je koffie mag naken voor 2,75. De horeca gelegenheid sluit om 20.00.... serieus???? Echt geen 5 sterren gevoel. Het toiletgebouw werkt met een chip voor warm water en fohn gebruik je de chip. Je krijgt 5 minuten p.p.p.d Het is een mooie verzorgde camping voor kinderen wordt er veel georganiseerd. Het zwembad is mooi maar douches waren kapot, buiten bij het speelpark echt ijskoud water. Het parkwinkeltje is leuk. Maar heel eerlijk missen we toch wat een 5 sterren camping hoort te zijn. We hebben 1400 betaald voor een staplaats voor twee weken.
Wat een super locatie. Wij hebben zo enorm genoten afgelopen week. Zo fijn om met het gezin bij elkaar te zijn, niet te hoeven werken of andere verplichtingen te hebben. Willen gewoon nog niet naar huis. Ook de kinderen zijn zo aan het genieten van de speelplekken, die er echt in overvloed zijn, Het zwembad en de animatie. We hebben een weekend extra bijgeboekt! Het chalet waar in wij zitten, wordt helaas al bezet. Maar krijgen morgen een nieuw chalet! Wat een service, heel persoonlijk contact. Echt een familiebedrijf dat hart heeft voor de gasten. Bedankt! Tot volgend jaar. Kamers: Kinderchalet is erg mooi. Voor het mooie zijn onze kids net te jong waardoor het slapen boven in het stapelbed nog best hoog is. Extra hekje zou prettig zijn. Verder erg schoon en modern. Echt luxe. Activiteiten in de buurt: Heel veel activiteiten op het park en in de omgeving. Door de app ook erg goed bij te houden wat er te doen is. Beloopbaarheid van de buurt: Alles op loopafstand van de stacaravan waarin wij verbleven hebben. Eten en drinken: Lekker en veel keuze!
Wij hebben een voorseizoensplek gehad dit jaar. De rekening die je achteraf krijgt voor verbruik kwh is erg hoog en naar ons idee wordt er een te hoog verbruik in rekening gebracht, dit is niet controleerbaar gezien de beginstand niet is gecommuniceerd bij inchecken zoals wel was aangekondigd en er later alleen een handmatige stand kan worden overhandigd. Het restaurant is erg aan de prijs en een groot deel van de tijd alleen maar patat en snacks te verkrijgen omdat er geen kok aanwezig is en de kaart dus wordt aangepast, erg jammer! Er is maar 1 sanitair gebouw wat tijdens drukke periodes voor lange wachttijden zorgt en het kindergedeelte niet alle douchjes in gebruik zijn. De camping zelf is erg mooi: grote kampeerplekken, kindvriendelijk, mooie waterspeeltuin buiten en bij de indoor speelhal hebben de kinderen zich goed vermaakt. De kinderen hebben een leuk voorseizoen gehad. Het winkeltje op de camping heeft een groot assortiment met vriendelijk personeel, is betaalbaar en daar kan wel contant betaald worden.
Heerlijke gezinscamping! Grote ruime plekken, keurig afgeschermd dmv heggen. Degelijk zwembad, toffe waterspeeltuin buiten, keurige horecagelegenheid en vriendelijk personeel. Hoop animatie en activiteiten georganiseerd, ook als het weer flink tegenvalt dus genoeg vertier! Sanitair is wat gedateerd maar netjes schoon en onderhouden. Kortom; een fijne plek waar je als gezin absoluut aan je rust en ontspanning komt!
Onaangekondigde vuurwerkshows geven waardoor het paard van een vriendin in paniek haar been breekt en ingeslapen moet. Haar veulentje direct verweesd is geraakt. Wedderbergen heeft nooit contact opgenomen met haar na zeer veel contact te hebben gezocht met de camping. Inmiddels is mijn vriendin door de camping op diverse manieren in de blok gezet. Nog altijd worden er vuurwerkshows gegeven. Zonder, dat ze dit van te voren aan de omgeving kenbaar maken. Zelfs na herhaaldelijk verzoek van de provincie om dit wel te doen. Neem jullie verantwoording toch eens en ga eens langs bij haar. Op z'n minst met een bos bloemen en gepaste schadevergoeding.
Ik ben hier een week geweest met mijn kinderen en kleinkinderen. Wat veel ruimte. Erg mooie chalets en de waterspeeltuin en binnen speelplaats zijn geweldig voor de kleintjes. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De horeca lijkt heel nieuw, het eten is goed. Wij komen zeker nog een keer terug.Kamers: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid