facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Warnsborn

Camping Warnsborn

Info

Camping Warnsborn is een sfeervolle ANWB charme camping, gelegen op één van de mooiste landgoederen van de stichting "Het Geldersch Landschap".



"Camping Warnsborn is een sfeervolle ANWB charme camping, gelegen op één van de mooiste landgoederen van de stichting "Het Geldersch Landschap". Het 3,5 ha. grote terrein ligt in een prachtig loofbos aan de rand van Arnhem. De oeroude beuken en eiken beschutten u goed tegen de wind."
Adres: Bakenbergseweg 257, 6816PB Arnhem
Telefoonnummer: 0264423469
Stad: Arnhem
Route: Bakenbergseweg 257
Postcode: 6816PB



op zoek naar gerelateerd: Groot Warnsborn arrangement, Warnsborn restaurant, Landgoed Warnsborn, Camping Warnsborn reserveren, Warnsborn wandelen, Brand camping Warnsborn, Fotos camping Warnsborn, Warnsborn geschiedenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DroomPark Hooge Veluwe DroomPark Hooge Veluwe 3 km Vieze chalet met zwarte schimmel 5 maanden gezeten en longontsteking opgelopen
DroomPark Hooge Veluwe DroomPark Hooge Veluwe 3 km Heerlijk rustig park. Schoon verblijf behalve veel stof onder het bed. Bijzonder atte...
Recensies
Prima camperplaats gekregen, vooraan op t park Heerlijke rustige camping, sanitair super prima en schoon Broodjes service en op ieder plek stroom Wasmachine en droger aanwezig Mooie startplek voor wandel en fietstochten. Geweldig bos en natuur naast de achterdeur. Op een half uurtje fietsen van centrum Arnhem. Prijs vond ik voor 2 nachten behoorlijk. Gras was hier en daar wat modderig en afwezig, uitkijken hoe je je kampeermiddel neerzet.
T'is hier tip top. Mooie ruime plaatsen en voor ons een mooie trekkershut. De hut is wel wat lopen naar het toilet gebouw. Vandaag vervelend wat het kwam met bakken de lucht uit
Zoals de website aangeeft een camping zoals kamperen bedoeld is. Ondanks dat de camping vol stond merkte je hier vrij weinig van door de aparte velden. Fijn sanitairgebouw voorzien van alle gemakken en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Voor een camping zo dicht bij een grote stad ben ik echt verbaasd over hoe fijn het verblijf hier was.
Prachtige camping! Veel bos en rust. Ruime plaatsen. Modern toiletgebouw met ouderwetse deuren. Aparte kluisjes om op te laden. Slecht 4 km vanaf het Centrum van Arnhem!
Prachtig verzorgde camping midden in de natuur, maar ik vlak bij een interessante stad. Sanitair prima in orde. Veel speelgoed aanwezig voor kinderen. Heel aardige familie die deze camping leidt. Geen moeite is teveel. Je voelt je hier thuis. Schitterende omgeving.
Deze camping is een oase van rust. Heerlijk gelegen in de bossen bij Arnhem is het heerlijk vertoeven. Met prachtige wandelpaden in een glooiend landschap is de camping prachtig gelegen. De camping is kleinschalig en overzichtelijk. Voor de kinderen zijn er meerdere speeltoestellen en fietsjes en skelters om mee te spelen. Het sanitair is werkelijk super! Erg schoon en goed onderhouden. Wij verbleven in een trekkershut 'waterval'. Wij vonden dat erg gezellig. Het huisje is voorzien van 2 stapelbedden, tafel met stoelen, een fornuis en koelkast. Ook staat er een waterkoker en koffiezetapparaat. Wij willen graag nog een keer terug komen.
Hele relaxte camping op een schitterend landgoed middenin het bos. Leuke, warme ontvangst door de volgende generatie campingeigenaren. En je fietst zo Arnhem in met alle gemakken van de grote stad. Een dikke aanrader!
Geweldig mooie locatie aan de rand van schitterende omgeving. Bezichtigingen van Hoge Veluwe, oorlogsmuseum operatie Marketgarden, oorlogsgraven bij Oosterbeek. Ruime plaatsen met zeer ruim veld.
Prachtige camping aan de rand van het bos en losloop gebied voor honden.Dichtbij dierentuin Burgers Zoo.Alles schoon en goed onderhouden en een fijne sfeer. We komen graag nog eens terug
Mooie bosrijke omgeving met daarin camping Warnsborn ,volgens mij ook bereikbaar per openbaar vervoer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid