facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Tuinderij Welgelegen

Camping Tuinderij Welgelegen

Info

`Camping Tuinderij "Welgelegen" is rustig gelegen in natuurgebied de Eilandspolder te Graft, 20 km van Alkmaar.

Adres: Raadhuisstraat 24 A, 1484 EN Graft (dorp)
Telefoonnummer: 0299673032
Stad: Graft
Route: Raadhuisstraat 24 A
Postcode: 1484 EN



op zoek naar gerelateerd: Te koop op Camping Welgelegen, Camperplaats De Rijp, Camping Welgelegen, Camping Welgelegen Cadzand, Camping Alkmaardermeer, Camping De Rijp
Recensies
Mooie Oasis 430 std of max kajaks. De meegegeven kaart is perfect. De verhuurster was bijzonder praktisch en aardig. Water te over om te dwalen. De prijs van 10 euro voor een dag is méér dan schappelijk. Mijn 15 contant werd geweigerd! Enig nadeeltje: de herrie van Schiphol.
Al een aantal jaar huur ik hier één of twee keer per jaar een paar kajaks. Super vriendelijke mensen. Nette kano’s voor een schappelijke prijs. De camping gebruik ik niet maar die en de sanitaire voorzieningen zien er top uit. Ik zie vaste plaatsen maar ook tentjes tour caravans en campers. Niet te druk, maar ik kon er meestal in voor en naseizoen om te kanoën.
Fijne camping, lieve eigenaars. Ruime plekken. Onbespoten groentes etc te koop in de kas Goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen met fiets, bootje of auto. Mooie dorpjes in de omgeving. Eenvoudig maar superschoon sanitair.
Prachtige natuur bij Graft/de Rijp, heerlijk gevaren in een kano. De camping ligt er heerlijk rustig.
Hele mooie plek en camping. De camping is gelegen bij het water waar je kan zitten en een prachtig uitzicht hebt over een typisch Nederlands plaatje. Prijs is goed te doen. De eigenaren zijn vriendelijk. Wij sliepen in een tent en ik werd wel vroeg wakker door de overvliegende vliegtuigen.
Een rustige camping in de groene, waterrijke Eilandspolder. Mooie dorpen in de omgeving. Kanoverhuur, biologische groente, een oud Hollands snoepwinkeltje, 17de eeuws Raadhuis en zerkenvloer en fundamenten van de kerk op steenworp afstand. Een oase aan de rand vd Randstad.
Deze camping ligt midden in een natuurgebied van staatsbosbeheer. En is geweldig om met een fluisterboot of een kano te ontdekken. Ook is het een geweldig viswater karper. Ideaal voor te camperen met een tent camper of een vaste staanplaats.
Omdat wij onze camper in Graft gehuurd hadden de laatste nacht van onze vakantie op deze camping gestaan: wat een superleuke ervaring! Heerlijk rustig, mooie plekken, zeer vriendelijke mensen, keurig sanitair en leuke dieren. Het is een hele mooie camping met veel mooie begroeiing. Je kunt er ook onbespoten groenten kopen en het dorpje is het bekijken waard. Ik denk dat het ook een leuke omgeving is om te fietsen.
Hele relaxte eigenaars die je lekker vrij laten en flexibel zijn. Ook nog heel aantrekkelijk geprijsd. Veel vaste gasten in stacaravans maar genoeg ruimte ook in hoogseizoen om een lekker plekkie te kiezen.
Leuke camping met veel plaatsen aan het water.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid