facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping t Schouwke

Camping t Schouwke

Geschiedenis


SVR camping genaamd 't Schouwke is gelegen net buiten de dorpskom van het bosrijke Wouwse-Plantage.

Wouwse-Plantage is centraal gelegen tussen Roosendaal en Bergen op Zoom. Zelfs België ligt op een steenworp afstand van 't Schouwke ( einde weg links). In de directe omgeving van `t Schouwke zijn diverse knooppunten te vinden van de vele fiets en wandelroutes die West Brabant en de Antwerpse Kempen rijk zijn.

Adres: Schouwenbaan 1, 4725SV Wouwse-Plantage, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0624326238
Stad: Wouwse-Plantage
Route: Schouwenbaan 1
Postcode: 4725SV



op zoek naar gerelateerd: Camping Brabantse Wal, SVR campings met verhuur, Minicamping Roosendaal, Minicamping Huijbergen, Camperplaats omgeving Roosendaal, SVR camping Steenbergen, Camping Zoomland, SVR camping Bergen op Zoom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping GetAway Camping GetAway 462 meter Eenvoudige camping, schone toiletten en douches. Prima, ruime plaatsen en vriendelijk...
Recensies
met onze 7m70 camper geen inrijproblemen. voldoende ruime plek. prijskaartje klopt want echt wel goede en propere voorzieningen. voorzie je wel dat het 200m onverharde grond stappen is voor legen toiletcassette. vlotte, vriendelijke en kordate uitbaters. Toiletten: Sanitaire blok is voldoende groot. Is bovendien netjes onderhouden. Aan de uitbaters zal enig reuk- of zichtongemak dus niet gelegen zijn.
Ik was vorige weekend 30/06 t/m 02/07/2023 bij deze fantastische camping met mijn jonge hond voor de honden weekend in Wouwse Plantage. Het welcome van Christ was warm en vriendelijk en de plek was gewldig. Het facilities, wc en douch ruimte super schoon, en de woonkamer en keuken area toppie. Wij had het zo gezellig met een zachte G met onze camping buren rond de vuurkorf in de avond. Wij kom zeker terug en zal het aan honden vrienden zeker aanraden. Bedankt.
Rustig gelegen, veel wandel en fiets mogelijkheden. Schoon sanitair en douches. Wij stonden op de camperplaats 15 euro en gefruik van faciliteiten op de camping gratis. + 2 € voor elektriciteit Speeltuin: Fietsen skelters step en ander buitenspeelgoed. Toiletten: Heel schoon en goed onderhouden, douches ook goed met warm water en dit zonder muntjes. Geschiktheid voor honden: Honden zijn welkom en speciaal wandelpad buiten de camping om uit te laten. Picknickgebied: Veel wandel- en fietsroutes met mogelijkheid tot picknick onderweg
Mooie rustige verzorgde camping met zeer schoon sanitair. Heel gastvrije vriendelijk en behulpzame eigenaar. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Mooi uitzicht over de weilanden waar de paarden grazen en zeer veel vogelsoorten hun voedsel vinden. Dit was voor ons de tweede keer en we gaan er beslist nog een keer terugkomen.
Prima plek om te zijn, weinig te beleven voor kinderen. Zeer vriendelijke en behulpzame beheerders paar.
Even een heerlijk weekend weg geweest. De kinderen hebben het ook super gehad met skelter, tractoren, fietsjes, zandbakken en het paard rijden. Top vakantie gehad. Goed sanitair, grote plekken en super vriendelijke eigenaren.
Zeer rustige camping met prima sanitair. Aardige eigenaars en altijd wel een plekje voor fietspassanten met een tentje. Dit jaar weer geslapen. Nu was het voorjaar, dus plek genoeg. Een tevreden kampeerster.
Op de wei gestaan met de Camper. Lekker relaxed en uitzicht over het land
Prima SVR Camping, gemakkelijk bereikbaar en mooie wandel en fietsomgeving, ook vlakbij Essen, België. Sanitair ruim en schoon, fietsverhuur. 5 nachten geboekt met caravan.
Vriendelijke eigenaren. Persoonlijke verwelkomen. Paard rijden en nog veel meer leuke dingen doen. Gratis WiFi, schone sanitair gebouw en een algemene ruimte met keuken, tv. Gezellig om andere campinggasten te ontmoeten. Huisdieren zijn welkom. En heel goedkoop om je caravan te plaatsen. Ruime plekken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid