facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping 't Oostenriek

Camping 't Oostenriek

Info

Camping 't Oostenriek is een SVR camping in `n fraaie landelijke omgeving van de Achterhoek en grenzend aan een groot bosgebied in Duitsland.

Adres: Millingseweg 9, 7078 BL Megchelen, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0315 - 377 209
Stad: Megchelen
Route: Millingseweg 9
Postcode: 7078 BL



op zoek naar gerelateerd: SVR campings Duitsland, Boerencamping Achterhoek, SVR camping stacaravan, SVR camping Winterswijk, SVR camping didam, SVR camping Fochteloo, SVR camping Gelderland, Camping Drenthe SVR
Recensies
Leuke verzorgde camping in het boerenland. Rustig met ruime plaatsen en de velden rondom je. Wat ons opvalt is dat je veel ooievaars en hazen in het wild ziet. Dat vinden wij bijzonder om in de directe omgeving te zien. Sanitair is schoon, warm water en wc papier is zeker niet overal beschikbaar maar als je dat weet en je er op instelt is dit een prima camping zonder franje. De hond mocht mee zolang die maar aan de lijn blijft en dat vinden we prima. De eigenaar heeft een paar paardjes staan en onze dochter heeft al haar charmes in de strijd gegooid op op één ervan een buitenrit te mogen maken. Sympathiek en onder begeleiding van het buurmeisje vonden wij dit een heel tof idee. We kregen bij het afscheid zelfs een traktatie aangezien de camping al 30 jaar in business was! Leuk!
Een gezellige camping waarbij de eigenaar zicht sociaal opstelt en een paar keer per dag over de camping komt en voor iedereen als dat nodig is een praatje klaar heeft. Ook de toiletten zien er spik en span uit en worden vaak schoongemaakt of gecontroleerd zodat er geen vieze toiletten zijn. Ook de campingplaatsen worden op tijd gemaaid en dat gras wordt door de machine opgevangen zodat er geen gras aan de voeten blijft vastzitten.
Zeer ruime plaatsten en zeer schoon toilet. Eigenaren super vriendelijk. Enige minpuntje was dat je zelf je wcrol mee naar het toilet moest nemen.
Mooie camping en gezellige eigenaren. Enig minpunt is dat je zelf je toiletrol moet meenemen.
Fijne camping. Gezellig, erg schoon. Erg aardige eigenaren. Organiseren leuke avonden
Leuke,.keurige camping met prima sanitair...mooi onderhouden velden. Gezellige eigenaars.
Beheerders zijn zeer gastvrij. Camping plaatsen zijn ruim ingedeeld. Sanitaire voorzieningen zijn nieuw en worden goed schoon gehouden. Is een ouderen Camping. Geen voorzieningen voor de jeugd. Winkel op fietsafstand in de buurt. Prima grasveld en goede prijs kwaliteit verhouding. Pasen 2022 gestaan met de camper.
Daar zijn we al meerdere keren geweest het blijft een mooie camping. En zeer vriendelijk eigen naar . En nette en een schoone toiletten gebouwen. En zeer nette velden. We zeker weer er naar terug.
Gastvrij, ruime plaatsen, schoon sanitair. Toiletten: Wordt prima schoon gehouden Geschiktheid voor honden: Ruime plaatsen, honden worden toegelaten.
Heerlijke, rustige, mooie camping. Goed, verzorgd sanitair. Prettige gezellige eigenaren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid