facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping 't Haasje

Camping 't Haasje

Info

Camping 't Haasje is een landelijk gelegen camping aan de Kagerplassen.

Geschiedenis

Camping 't Haasje is een landelijk gelegen camping aan de Kagerplassen.

Onze camping bestaat voor het merendeel uit vaste plekken. Verder hebben wij een ruim doortrekkersveld, waar van april tot en met oktober plek is voor 37 tenten/caravans.

In onze kantine kunt u terecht voor een ontspannende borrel. Ook zijn er elk jaar door het seizoen heen verschillende evenementen, zoals Klaverjassen, Bingo, Quizzen en Sprietlopen.

In het winkeltje bij de receptie kunt u niet alleen terecht voor de reserveringen, u kunt hier ook een lekker ijsje of flesje drinken kopen en de kinderen kunnen kiezen uit een assortiment aan snoepjes en lekkernijen.

Bij de camping hebben wij een idyllisch zomerterras. Met slechter weer kunt u ook binnen zitten in het achterhuis. Hier kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie met huisgemaakte appeltaart, een lunch of een lekkere borrel.
Naast het terras gaat een fietspont naar Kaageiland. Het fietspont vaart in mei en september op zaterdag en zondag en in juni, juli en augustus zeven dagen per week van 10:15 uur tot 17:45 uur.

Als u een reservering wilt maken op onze kind- en diervriendelijke camping en meer informatie wenst, kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Adres: Boekhorsterweg 22, 2362 AH Warmond
Telefoonnummer: 0620494497
Stad: Warmond
Route: Boekhorsterweg 22
Postcode: 2362 AH



op zoek naar gerelateerd: Tarieven Camping 't Haasje Oud Ade, Camping Horizon Oud Ade, Zwembad camping 't Haasje, Kamperen Warmond, EuroParcs Warmond, Camping Warmond stacaravan te koop, Chalet Warmond, Camperplaats Warmond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping de Horizon Camping de Horizon 196 meter Unieke plek om te recreëren aan de Kagerplassen
Camping De Horizon Camping De Horizon 196 meter
Camping / Jachthaven De Horizon Camping / Jachthaven De Horizon 196 meter Heerlijke camping vooral als de kinderen naar school zijn, want dan is het hier rusti...
Camping De Hof van Eeden Camping De Hof van Eeden 2 km Eerste reactie was negatief. Badkamer cabines, waarvan 1 verstopt was. Nadat verstopp...
Camping De Hof Van Eeden Camping De Hof Van Eeden 2 km Prachtig plekje rust en een hele goede gastvrouw. Schoon toilet enz.
Recensies
Heerlijk genieten, erg leuke plek in de jachthaven
Juist voor de overgang naar Kaageiland. Heel vriendelijke ondernemer.
Gezellige sfeer op de camping, prachtig gelegen, met een leuk terras. Daar hebben we genoten van een lunch met een heerlijke verse smoothie. Bijna alleen vaste plekken, tussendoor enkele plaatsen voor korter verblijf. Flexibele eigenaren!
Mooie rustige camping met terras, een leuke gastheer met humor en zijn charmante gastvrouw, die heerlijke appeltaarten bakt, een hemelse tractatie, na een fietstochtje of even varen op de Kagerplassen.
Hele mooie camping ,gezellig cafeetje , lekker eten genieten!
Gezellig camping en dichtbij de kagerplassen. Gezellig buiten zitten met een drankje. Alles erg schoon en opgeruimd.
Prachtig plekje en heerlijk terras met lekkre dingen op de kaart... Een oase van rust... Oh en de rose is ook niet te versmaden..
Tijdens fietstochtje alleen wat gedronken en appel-TAART gegeten. Heerlijk! De pont vaart niet, dat geven ze pas bij de oversteekplaats aan. Beetje laat, maar anders missen ze terrasgasten? Wij moesten daardoor 10 km omfietsen.....
Heerlijke koffie en een super stuk appeltaart.
Een fijne en authentieke camping, de sfeervolle en echt ouderwetse boerderij is nog immer intact. Zowel huisjes als plekken voor sta en toer caravan zijn er volop aanwezig met aparte toilet gelegenheid . Mooie en fijne omgeving ook zeker voor de watersporter een fijne plek .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid