facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Streefland

Camping Streefland
Adres: Provincialeweg West 27, 2851 EJ Haastrecht, Nederland
Telefoonnummer: 0182 502 297
Staat: Zuid-Holland
District: Krimpenerwaard
Stad: Haastrecht
Route: Provincialeweg West
Huisnummer: 27
Postcode: 2851 EJ


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: Gesloten
donderdag: Gesloten
vrijdag: Gesloten
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Als je van primitief houdt en met mooi weer is dit een geweldig leuke camping voor paar daagjes. Gezellig groot grasveld met allemaal kampeerplaatsen. Heel ruim veld. En familie eend komt gezellig bij iedereen langs.
Leuke rustige camping met mooi groot trekkersveld. Wij stonden hier een paar nachten met onze tent. Douches en wc’s zijn prima in orde en schoon. Veel vaste staanplaatsen en er heerst een gemoedelijke sfeer.
Al meer dan 30 jaar kom ik hier. Onze kinderen groeiden hier op en nu zelfs onze kleinkinderen. Het is veel beter dan ons balkon in de stad. Bij een beetje mooi weer staat de deur open en leef je buiten. Gezellige activiteiten in de kantine en een eigen honk voor de kinderen.
Super gezellige camping, prachtige natuur. Toiletgebouwen net en schoon. Vriendelijk personeel. Programma voor kinderen erg leuk. Snackbar en ijssalon . Kortom kom hier graag.
Rustig om te verblijven er zijn 4 blokhutten met een koelkast, kookplaat voor 2 potten ,klein koffiezetapparaat +waterkoker, een gootsteen,nnAlsook een weide voor tenten en campers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid