facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Raayerhof

Adres: Raaystraat 10, 6071 NC Swalmen
Telefoonnummer: +31475502868
Stad: Swalmen
Route: Raaystraat 10
Postcode: 6071 NC



op zoek naar gerelateerd: Camping Aan de Grens in Swalmen, Trekkershutten Raayerhof, Camperplaats Swalmen, Camping Beesel, Plattegrond Camping Aan de Grens Swalmen, Zoover camping aan de grens Swalmen, Camping Swalmen Pieterpad, raaystraat 10 6071 nc boukoul-swalmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurkampeerterrein Raayerhof Natuurkampeerterrein Raayerhof 57 meter Fijne plek, we hebben hier overnacht na het wandelen van een Pieterpad etappe. Fijn c...
Recensies
Prima camping - zolang de wind uit de goede richting komt - , want de camping ligt dicht in de buurt van de snelweg. Staat de wind vanaf die kant, dan wordt het geluid over de camping 'geblazen' en is het toch echt gedaan met je rust! Het verkeerslawaai is dan zeer massief en intens. Het dreunt de hele dag in je oren. Komt de wind uit de andere richting, dan is er rust en kloppen de reviews die dat aangeven. Een natuurcamping is het allerminst. Ik begrijp ook niet waarom men deze camping heeft toegelaten als natuurkampeerterrein. Verder is het prima voor elkaar en schoon.
Vrij rustige nette camping. Niet voor kinderen. Wordt ook vermeld. Goede douches, schone toiletten. Vriendelijke en spraakzame eigenaresse. Wel bijzonder; met ACSI kaart is €18, maar met bijkomende kosten o.a. toeristenbelasting betaal je €22,50! Toiletten: Netjes en schoon.
Nette natuurcamping boeren camping aan de rand van Roermond en Swalmen. Prima plek voor fietsers en wandelaars. Schoon sanitair. Geen faciliteiten voor kinderen. Ruime plaatsen met electra, veel bomen voor schaduw. Natuurgebied De Meinweg is een aanrader.
Wij hebben een heerlijke vakantie op camping Raayerhof gehad. Veel voorzieningen, zeer schoon sanitair. Prachtige ligging en vriendelijke en behulpzame campingeigenaars. Gaan we zeker nog een x heen
Fijne camping! Met lieve eigenaren die graag meedenken. Ruime plekjes in de natuur. Schoon sanitair, alle faciliteiten waar wij naar opzoek waren.
Heel fijne camping met superstrakke WiFi. Mooie plekken afgezet met heggen en bomen. Wel wat herrie van de snelweg. Toiletten: Schoon en keurig. Natuurlijk met toiletpapier. Geschiktheid voor honden: Honden zijn toegestaan en even buiten de camping kun je ze uitlaten.
Ruime plekken. Zeer schoon sanitair, heerlijk. Geen muntjes. Mooi omgeving
Prima camping, basic schone sanitaire voorzieningen. Wel wat ver lopen vanaf het trekkersveld/paardenwei
Op het veld de pearsbloem is het prachtig staan. Op de andere velden is de afstand naar het sanitair ver. Sanitair is eenvoudig maar voldoende. Prachtige fiets omgeving.
Zeer vriendelijke uitbaters! Fijne, rustige sfeer, proper... Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid