facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping PUUR Natuurlijk

Camping PUUR Natuurlijk

Info

Een natuurlijke minicamping in Zwiggelte en 2 bed en breakfast.
Duurzaam, puur en regionaal verbonden



"Minicamping, Bed and Breakfast, Tiny Houses, duurzaam, puur, regionaal, natuurlijk"
Adres: Oranjekanaal Noordzijde 21, 9433 TH Zwiggelte
Telefoonnummer: 0680156967
Stad: Zwiggelte
Route: Oranjekanaal Noordzijde 21
Postcode: 9433 TH



op zoek naar gerelateerd: Camping Zwiggelte te koop, Camping PUUR Natuurlijk reviews, Camping Midden Drenthe plattegrond, Camping te koop Drenthe, Camping de Rieters, SVR camping Westerbork, Landgoed camping Drenthe, 'T Hoefijzer Zwiggelte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping Midden Drenthe Camping Midden Drenthe 1 km Daar gaan wij lekker kamperen vanaf 1mei
Recensies
Wellicht wat vroeg in het seizoen hebben we een weekend gecampeerd. We kozen camping puur natuurlijk in zwiggelte. Mooie ligging tov de vele attracties in Drenthe. De vintage Safari tent was zeer ruim. Voorzien van koelkast, kook gelegenheid en keuken gerei. Heerlijk om bij de ondergaande zon voor de tent te zitten. ‘S nachts nog wat koud maar met de lekker dubbele dekbedden prima te doen. In de ochtend een heerlijk ontbijt en ‘s avonds een moderne boeren maaltijd. Dus gewoon relaxen op deze fijne plek. Eten en drinken: Heerlijke ontbijten. Lekkere maaltijden op vrijdag en zaterdag. De boerenborrelplank is een aanrader.
Gezellige eigenaren, mooie camping plekken, schoon sanitair, goede broodjes service. Goed verzorgde bed en breakfast.
Leuk winterarrangement geboekt in B&B tijdens de kerstperiode. Zeer aangename uitbaters waar je warm word onthaald en je lekker verrassen met hun verrassende lekkere boerenkeuken en ontbijt. Wij hebben er echt van genoten!!
Fijne, kleine en gemoedelijke natuurcamping met leuke vijver in het midden. Zeer vriendelijke eigenaren, niets is teveel. Fantastisch ontbijt met veel keuze. Sanitair wordt zeer goed schoongemaakt en bijgehouden. Genoeg te doen in omgeving, kortom een aanrader.
Echt een aanrader! De campingbaas is erg vriendelijk en gastvrij. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen en kregen we een rondleiding.. een heel warm welkom. Gezellige camping met knusse TinyHouses en B&B. Leuke, lieve boerderijdiertjes aanwezig. Schoon en netjes sanitair. Heerlijk ontbijt in picknickmand op bestelling en een warme maaltijd is ook mogelijk in de weekenden. Schitterende omgeving met prachtige fietsroutes. Komen zeker nog es terug.
Rustige goed onderhouden camping. Er heerst op deze camping een gemoedelijke sfeer. Het terrein is goed onderhouden. Ook het sanitair wordt iedere dag meermaals schoongemaakt. Ruime sta-plaatsen. In de buurt van mooie natuur en zwem mogelijkheid.
Echt een super Puur natuur camping. Je zou zo'n camping het liefst voor je zelf houden maar daar doe je de eigenaren te kort mee.Je komt er echt tot rust en Ab en Jentien staan altijd voor je klaar b.v.b. voor een ontbijtje of is het weekend voor een heerlijke maaltijd en natuurlijk voor een gezellig praatje. De camping heeft mooie ruime plaatsen en speels opgezet. Kort samen gevat top.
Wat een heerlijke camping! We werden erg vriendelijk ontvangen door de eigenaar. De plekken zijn ruim en het is een feestje om over de camping te lopen. Van een vijvertje en geitjes tot een moestuin en varkentjes. We hebben genoten en zouden dit plekje absoluut aanraden!
Wat een prachtige plek! Heel mooi aangelegd terrein, ruime plekken en prima voorzieningen. Net en schoon sanitair. Heel gastvrij ontvangen. Warme broodjes verkrijgbaar en leuke zitjes verspreid over het terrein. Mooie vijver in t midden, 's avonds sfeervol verlicht. Paar dagen geweest, volop genoten van de omgeving. Heerlijk gefietst, mooie routes dichtbij.
Goed toeven op de zeer ruim opgezette camping met veel faciliteiten. Ook aan de corona regels en voorschriften wordt ruimschoots voldaan. De eigenaren zijn zeer bereid te helpen en mee te denken waar nodig. Top!! Okt 2022, het is twee jaar later en ik heb hier nu een paar dagen met mijn camper gestaan. Het voelt als thuiskomen als ik hier ben. Ap en Jantine hebben het goed voor elkaar, zijn behulpzaam, sociaal en altijd in voor een praatje. Daarnaast kookt Jantine in de weekenden in het hoogseizoen ook nog eens heerlijk tegen een schappelijke prijs! Kortom een plek om vaker naar terug te komen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid