facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Op de Keizer

Camping Op de Keizer
Adres: Kapelweg 10, 7064 KL Silvolde, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0315 323763
Stad: Silvolde
Route: Kapelweg 10
Postcode: 7064 KL



op zoek naar gerelateerd: SVR camping Gaanderen, Camping Silvolde, SVR camping Toldijk, Minicamping omgeving Doetinchem, SVR camping didam, SVR vakantiehuisjes, SVR camping, Camping De Heurne
Recensies
Mooi ingedeelde camping grote zon en schaduw plekken waar je ook staat. Leuke speeltuin met kabelbaan voor kinderen tot 12 jaar, wel zelf toezicht houden kan gevaarlijk zijn voor de wat kleinere kinderen. Maar de 2 sterren die ik gegeven heb is te danken aan het sanitair. Wc papier zelf meenemen is uit de tijd 1 douche voor de mannen en 1 douche voor de vrouwen veel te weinig voor het aantal kampeer plaatsen. Wasbakken onder de open raampjes van de toilets. Niet erg fris als je daar bezig bent met wat dan ook als iemand op het toilet zit met al het geluid en stank. Als mannen staan te plassen kijken ze boven op de kruinen van de mensen die daar bezig zijn. Jammer van de goed ingedeelde camping en plaatsen.
We zijn met een groep op deze camping geweest met de Hemelvaart. Wat een rust en wat een service. Geweldige camping met hele vriendelijke eigenaar. Een absolute aanrader.
Wij verbleven met de familie het Hemelvaart weekend 2019 op deze gezellige familiecamping. We hadden acht kampeerplekken en twee huisjes. De mooie camping ligt op een rustige plek in het groen en de eigenaren zijn erg vriendelijk. Gastheerschap staat hoog aangeschreven en ze zijn erg behulpzaam. Daarnaast is er een prachtige speeltuin voor de kinderen met glijbanen, trampoline en nog veel meer spullen waar de kleintjes zich uitermate goed vermaakte. Er is op de velden een leuk zitje en er staan diverse picknicktafels. Het sanitair was schoon. Drie herentoiletten en 1 douche. Dames hetzelfde. Het warm water is heerlijk echter geen thermostaat kraan, veiligheid voorop. Eén douche vonden wij voor het aantal kampeerplekken te weinig, de wachttijd was niet groot maar toch. Daarnaast zijn de wasbakken aan de andere zijde van enkele toiletten geplaatst en grenzen de openstaande boven raampjes ook aan deze zijde. Dat zie je op meer campings maar is zeer ongelukkig. Sta je je bij de wasbak te wassen en een ander zit op het toilet, niet erg fijn qua geluid en stank. Dit is wellicht erg persoonlijk maar toch iets waar we het allemaal over hadden. Gezien de vele speeltjes is het een kindvriendelijke camping maar in de douchegelegenheid en wasgelegenheid ontbreekt een faciliteit om baby’s te wassen. De Wifi was uitstekend. De huisjes waren prima met alle faciliteiten alleen een bezem en wasrek ontbrak. Er hangen wel waslijnen buiten maar daar heb je bij regen niets aan. Er waren skelters echter deze waren voor €4,50 te huur voor een aantal uurtjes. Ik zou zeggen zet de skelters gewoon gereed zonder enig verdienmodel. Let wel deze review is op een positieve basis geschoeid want we hebben het prima naar de zin gehad en raden de camping Op de Keizer zeker aan en komen wellicht terug. Inherent aan alles genoemd is natuurlijk de prijs die voordelig is te noemen en je niet kunt verwachten wat je op een vijfsterrenhotel camping vind maar soms zijn zaken praktisch op te lossen. We bedanken de familie voor hun gastvrijheid.
Speeltuin is leuk voor oudere kinderen. Wel iets wat gevaarlijk voor 2 tot 5 jaar. Iets meer onderhoud zou geen kwaad kunnen... Toiletgebouw is matig.. warm water.. Is er wel maar niet altijd, moet je voor de afwas dus ineens warm water uit de douche halen. Daarnaast zit er geen thermostaat kraan in de douche waardoor je kinderen levend verbranden als ze er onder staan. Heeeel slecht.. Dat kan echt niet voor deze prijs.
Gelegen in rustig gebied. Ruime sta plekken, veel speeltoestellen voor de kinderen. Zeer schoon sanitair. In eerste instantie leek 2 douche voor de heren en 1 voor de dames weinig, maar nog geen een keer voor een gesloten deur gestaan. Een paar minpuntjes waardoor geen 5 sterren maar wat je absoluut niet moet tegenhouden om te komen, maar meer als verbeterpunten voor de eigenaren: informatieruimte onverzorgd, weinig toeristische informatie; wasbakken te hoog, spiegels te laag, raampjes van wc's kantelen de verkeerde kant op waardoor een man staat te plassen oog in oog met iemand bij de wasbakken. Verder super vriendelijke eigenaren! Mooie omgeving om te fietsen. Een wandeling door dinxperlo met een gids een echte aanrader.
Het is een gemoedelijke camping met een parkachtige sfeer. Bij de camping is een speeltuin, die uitermate geschikt is voor kinderen vanaf 3 jaar. Het sanitair is opgeknapt en ziet er prima uit. De camping is geschikt voor rustzoekers van alle leeftijden.
Mooie camping, prettige ontvangst, prachtige speeltoestellen. Mooie omgeving voor fijne fietstochten.
Wij hebben twee weken op deze fijne camping gestaan....vriendelijke eigenaren en heerlijk rustig. Leuke picknick tafels,ruime plaatsen. Klein min puntje,geen thermostaat kraan..dus heel wisselend man warmte met douche..masr och dat was ook alles...prima verblijf gehad!!! Groetjes John en Conny
Mooie camping goed sanitair zeer vriendelijke eigenaar prima plaats om vandaaruit te gaan fietsen wandelen
mooi feestje gehad top plek!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid