facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Mareveld

Adres: Mareweg 23, 6333 BR Schimmert
Telefoonnummer: +31454041269
Stad: Schimmert
Route: Mareweg 23
Postcode: 6333 BR



op zoek naar gerelateerd: Camping Mareveld te koop, Mareveld menu, Plattegrond Camping Mareveld, Mareveld openingstijden, Chalets Mareveld Schimmert, Restaurant Camping Mareveld, Camping Marveld Groenlo, Mareveld Schimmert te koop
Recensies
Limburgse gezelligheid verpakt in een camping en restaurant. Plezierige ontvangst. Restaurant is goed, vriendelijke bediening. Op het terrein zijn verschillende soorten plaatsen, rond een veld of in een straatje. Veel huisjes, enkele Pipowagen en een aantal campings. Leuke familiecamping. Speeltuin: Leuke speeltuin voor de kleintjes. Toiletten: Beperkt aantal toiletten voor zoveel campinggasten. 1 x p/d schoonmaken is te weinig. Som vies en geen toiletpapier.
Camping is zeer ruim opgezet in een prachtige omgeving. Er is een klein zwembad die de hele dag geopend is. Echter het schoonmaken ervan vereist nog wel wat aandacht. Verder zijn er voor een voor en na seizoen genoeg toiletten en douches. Denk dat dat in het hoofdseizoen niet genoeg zullen zijn. Ze zijn gedateerd en worden slecht schoongemaakt. Dat was bij ons 1 keer per twee dagen. Huisdieren zijn welkom. Voor de kinderen zijn er genoeg speelplekken. Bij het inchecken moet je echt niet eerder dan 13.00 uur komen, want de eigenaren zijn dan nog aan het lunchen en stellen het storen niet echt op prijs.
Een super gezellige gastvrije camping met verfrissend zwembad. Wij hebben overnacht in een van de knusse pipowagens, een aanrader. Wij verbleven hier tijdens onze tocht over het Pieterpad. Het verblijf was echt de moeite van het omlopen waard. Eten kun je hier heel goed, schappelijke prijzen, mega lekker en gezellig terras! Sanitair is prima en het camping veld familiair ingericht. Kortom, wij komen zeker nog eens terug!!
Superleuke gevarieerde camping. Honden zijn welkom. Camping, Glamping, pipowagen en huisjes. Restaurant met geweldig eigen gerijpt vlees, eigen gerookte zalm en knoflook. In het restaurant kijk je je ogen uit naar alle aankleding die uniek is. Reserveren aanbevolen. Gezellig terras. Goed en schoon sanitair. Klein verwarmd zwembad. Speelweide.
Prima en ruime camping. Goeie faciliteiten en betaalbaar. Nu waren wij er buiten het seizoen om en was het lekker rustig. Heerlijk en gezellig restaurant is er ook aanwezig maar reserveren is wel aan te bevelen.
Camping vooral voor kinderen. Veel speelgelegenheid en een zwembad maar buiten verwachting erg rustig.
Camping en restaurant zijn top. Alles is goed geregeld en jaar-in jaar-uit worden zaken vernieuwd, of verder verbeterd, naar een nog hoger plan getild.
Zeer leuke, gezellige, kleinschalige camping. Wel opletten op de trekkersplekken, niet teveel plaats voor de grote caravan.
Mooie camping, niet al te groot met een mooi terras waar je lekker kunt eten. Mijn dochter en ik hebben hier overnacht in een pipowagen toen we op motorweekend waren. De pipowagen heeft alles wat je nodig hebt. Een bed, koelkasten en voldoende stopcontacten. Vriendelijk personeel!
Zeker aanrader we hebben een chalet / stacaravan gehuurd. Deze zijn netjes en schoon. Leuk mix tussen jong en oud en vast gasten. In de avond is het mooie optijd stil en hoor je nog gezellig mensen praten. Gr Richard The Whisky Men
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid