facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Kostverloren

Camping Kostverloren
Adres: Oude Zeeweg 21, 8071 TM Nunspeet, Nederland
Telefoonnummer: 06 21390264
Staat: Gelderland
District: Nunspeet
Stad: Nunspeet
Route: Oude Zeeweg
Huisnummer: 21
Postcode: 8071 TM


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: Gesloten

Recensies
Al meerdere keren hier geweest, en we genieten enorm van deze prachtige camperplek. Goed vertoeven in de rust en ruime plekken.
Kleine camping maar zeer netjes en erg schoon ook een douche waren goed veel en lekker water uit komt de eigenaren zijn vriendelijk en mee denkend enig minpuntje was dar het biertje op teras niet erg koud was maar verder supper camping.
Super leuke camping met super gezellige en gastvrije eigenaren Willem en Frida . Alles is schoon en prima voor elkaar, we hebben met de camper op de camping gestaan, wat een heerlijke grote plekken. Ook de camperplekken buiten het camping gedeelte zijn zeer ruim en gezellig. Mooie plek om te starten voor diverse fietsroutes in de mooie en bosrijke omgeving. Voor onze een plekje om terug te komen.
Wat een prachtige camperplaats. We hebben genoten!! De camperplaats ligt naast de kleine camping en reserverenis niet mogelijk. De plaatsen op gras met verharde ondergrond zijn duidelijk afgebakend klein blokje nodig Betaling erg makkelijk op betaalzuil. 2 pers x 2 nachten = €37,00 inclusief toeristenbelasting. Het sanitairblok erg netjes en schoon. Bij de toiletten is ook veel informatie te vinden. Zaterdagavond kwam een troubadour zingen en spelen in de theetuin. Erg goed en gezellig. Zondag is geen aankomstdag en men wordt verzocht om tussen 10 en 11 te vertrekken ivm zondagsrust. Het centrum van Nunspeet is 5 minuten fietsen. Alsmaar rechtdoor. De fietsmogelijkheden in de omgeving zijn legio.
Mooie en verzorgde camperplaatsen , sanitaire voorzieningen netjes. Afwas gelegenheid, watertappunt , reinigen chemisch toilet etc.nVriendelijke eigenaresse!nEr zit een mini camping naast gescheiden van de camperplaatsen en daar is een theehuis bij , waar je o.a. ook softijs of een pannekoek kunt eten.nOp loopafstand van het centrum van Nunspeet met leuke winkels en terrasjes. Op fietsafstand van het IJsselmeer, mooi aangelegd fietspad door de weilanden en langs het water op daar kun je met een pondje naar de overkant Biddinghuizen.nKortom een leuke plek om eens te gaan staan voor een nachtje of 2.nVan te voren reserveren is niet mogelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid