facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping/Jachthaven Hatenboer

Camping/Jachthaven Hatenboer
Adres: Hatenboer 51, 6041 TN Roermond, Nederland
Telefoonnummer: 0475 336 727
Staat: Limburg
District: Roermond
Stad: Roermond
Route: Hatenboer
Huisnummer: 51
Postcode: 6041 TN


Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: 09:00–17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Watersportcamping Hatenboer Watersportcamping Hatenboer 9 meter Mooie grote ruimte, je kunt staan ​​waar je wilt. Je moet er alleen rekening mee houd...
Het Spikkerdal Het Spikkerdal 5 km Kwamen hier langs met fietsen, gezelig zitten binnen.nEn lekker geluncht.nSpikkendal ...
Recensies
Meer een festival terrein dan een camping. Groot grasveld zonder paden met her en der een zwerfkast voor stroom. Je kan staan waar je wil. Toiletgebouw is een losse wagen met hele hoge treden, wel schoon maar heeft zwaar te lijden gehad onder het bezoek van de afgelopen maanden. VasnRest van de camping bestaat uit vast gasten bijna 250 die de dienst uitmaken maar niet veel last van gehad.nIn de zomer zal het hier ongetwijfeld beter zijn maar nu viel het een beetje tegen.nDicht bij de outlet van Roermond.
Ieder jaar met Solar festival, vaste stek op deze camping. Locatie is top maat wat deze plek helemaal geweldig maakt is de service, en dan speciaal die van Regina bij de receptie vrouw met donker lang haar, toen het regende besloot ze ons even met de auto af te zetten bij het festival terein. Hoe aardig? Enorm bedankt Regina! Je bent een topper!
De man achter de receptie is een arrogante kerel en heel onbeleefd….bij aanmelden bleek er ineens geen plaats meer vrij te zijn, zei tegen hem heb een mail gestuurd en er was plaats vertelde ze mij. Hij antwoordde zeer bod en zei dat kan niet…stuur geen mail, liet hem de mail zien maar antwoorden erg onbeleefd. Ben er onmiddellijk vertrokken en kom hier nooit meer terug. RESPECT voor een ander is héél belangrijk….je hebt een zaak en als je zo met de klanten omgaat amai dikke duim….één goede raad leer praten met je collega of wie ook de mail beantwoord heeft….en zeg niet ik ben haar niet .
Afspraak gemaakt om te komen tekenen voor een ligplaats. Eenmaal daar aangekomen blijkt er ineens geen plek te zijn. Het personeel is ook erg onvriendelijk en denken niet in oplossingen. Ik zou hier geen boot stallen al zou het gratis zijn. Service is namelijk niet te koop.
Zeer onvriendelijk personeel. We hadden geboekt via email en enkele vragen gesteld naar elektriciteit en zo. Antwoord dat alles ok is en geserveerd. Bij aankomst blijkt dat deze reservering niet telt omdat het teveel geregend had en we niet op de weide konden staan. Geen enkel bericht dus noodgedwongen een andere plek moeten zoeken. Niet professioneel. Niet vriendelijk! Hier komen we nooit meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid