facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Hovershof

Camping Hovershof

Info

Boerderij- en minicamping Hovershof
VeKaBo-lid

Adres: Vorstweg 50, 5941 NV Velden, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 077-4721396
Stad: Velden
Route: Vorstweg 50
Postcode: 5941 NV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping De Weerd Camping De Weerd 1 km Goede camping! Leuk gelegen! Netjes! Veel te doen in de omgeving. Zeer vriendelijke g...
Recensies
Mooie simpele camping met schoon sanitair. Friet en snacks op de zaterdagen. Toiletten: Zeer schoon Geschiktheid voor honden: Honden zijn toegestaan.
Prachtige camping, ideaal voor fietskampeerders. Er is altijd meer dan genoeg ruimte, fraai, enigszins nostalgisch maar brandschoon sanitair, een hele mooie speeltuin voor de kinderen. Als je geluk hebt mag je het tamelijk indrukwekkende vijftigerjarenmuseum van de eigenaar bekijken. Winkels en restaurants in het dorp zijn vlakbij.
Fijne en kleine camping. Gastvrijheid kan iets beter: we mochten de bus helaas niet laten staan tot in de middag, omdat we in de ochtend Pieterpad gingen wandelen en ze profileren zichzelf wel als Pieterpad camping... Los hiervan fijne camping!
Mooi domein op goede locatie en goed sanitair. Hiervoor 3 sterren. Verder een weinig empatische eigenaar. Het was ons tweede bezoek en vermoedelijk ook het laatste.
Mooie camping met ruime plaatsen en een fijne sfeer, waar men elkaar begroet. Zowel geschikt voor jong en oud & hond mits aangelijnd. Gastvrouw Lisette doet er alles aan om in oplossingen te denken! Dank!
De camping is sfeervol en de directe omgeving zelf gebouwd door de eigenaar. Ze hebben veel hart voor de zaak en werken keihard ieder seizoen. Een erg leuke plaats ook voor kinderen met een kleine speeltuin en mini kinderboerderij. Laat je verassen door een kleine museum over de melkboer en een museum opkomst met oude winkeltjes. Een bar waar je lekker wat kunt drinken of de frietkraam als je lekker snel iets wilt eten. Voor de omgeving hoef je het ook niet te laten. Je kunt heerlijk wandelen langs de maas en een kort tochtje met de veerboot. Brengt je naar clevers waar je heerlijk ijs krijgt in de lente en zomer periode. Al op al een fijne vakantie waar je even tot rust kunt komen Speeltuin: Kleine speeltuin, maar groot genoeg dat de kinderen er even zoet mee zijn. Toiletten: Toilet in het centrale gebouw van de camping voldoende aanwezig en goed onderhouden. Picknickgebied: Gewoon lekker op de plaats waar je staat of de bankjes die toegankelijk zijn rondom.
Fijne camping, mooie ruime plaatsen. Prachtige speeltuin voor de kinderen. Sanitair Retro maar schoon.
Heb op mijn fietsreis heerlijk overnacht in mijn tentje! Bijzonder aardige ontvangst. Mooie plek gekregen en er is een fijn zwembad. Sanitair top! Kom zeker terug! Dank voor jullie gastvrijheid!
Toiletgebouw heeft een mooi design! Gezellige plek voor fietsers. De frietkraam is op zaterdagavond geopend en heeft koude drankjes.
Rustige camping. Mooi plekje gekregen op het tentenveldje met onze daktent. Toiletten: Mooi toiletgebouw met retrostijl interieur. Prachtige emaille reclameborden. Leuk en schoon!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid