facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Hoppenhof

Camping Hoppenhof

Info

''Kamperen in de kop van Drenthe''
Met mooie fiets gelegenheden om u heen. En gratis gebruik van buitenzwembad peize naast ons.


Geschiedenis

Wilt u op een leuke, mooie en rustige plek kamperen en genieten van de mooie fiets routes in de buurt,
kom dan naar Camping Hoppenhof in Peize.

U kunt gebruik maken van de sauna naast ons.

En gratis gebruik van het buitenzwembad naast ons.

Adres: oude velddijk 32, 9321 HL Peize
Telefoonnummer: 0505033368
Stad: Peize
Route: oude velddijk 32
Postcode: 9321 HL



op zoek naar gerelateerd: Camping Drenthe, Camping huren Groningen, Camping de Norgerberg, Zwembad Peize, Studenten camping Groningen, Jaarplaats camping Groningen, Camping Hoogezand, Vekabo campings Limburg
Recensies
Heerlijk rustige kleine camping. Veel stacaravans en daarom niet erg veel tijdelijke gasten. Al met al heel gemoedelijk en gastvrij. De omgeving is voor natuurliefhebbers ongelooflijk mooi. Het hele gebied tussen Peize en Groningen maar ook richting Roden en het Leekstermeer is grotendeels teruggebracht tot natuur landschappen. Op de camping hoor je naast veel vogels soms verkeer van omliggende doorgaande wegen en in het naastgelegen openlucht zwembad fluisteren de kinderen niet om uiting te geven aan hun plezier. Kan je dat niet verdragen, dan moet je misschien hier niet komen.
Heerlijke rustige camping. Met een vriendelijke campingeigenaar.
Prima camping met zeer ruime plaatsen. Sanitair is zeer basic en verouderd maar zeker schoon. Leuke uitvalsbasis voor fiets en wandeltochten. Ook de eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
Rustige camping met afgescheiden plaatsen. Zeer verouderd sanitair. Verder leuke omgeving en zwembad en spa op loopafstand.
Eenvoudige camping met ruime plekken en gedateerd sanitair, desondanks een prettig verblijf gehad. WiFi was slecht omdat we er "tussenin" zaten. Mooie uitvalsbasis voor stad Groningen en Roden.
Normale basiscamping, beetje saai ingericht met rijen vrij kamperen en rijen vaste plekken. Sanitair net haalbaar in aantal. Verkeer in de buurt ‘s morgens hoorbaar.
Mooie kleine camping met zwembad ernaast. Heel vriendelijk ontvangen.
Gezellige camping, vriendelijke beheerders, maar verouderd sanitair. In verhouding tot de prijs een ster extra.
Een prachtige en rustige camping. Vlak bij het zwembad. Nu september gesloten Maar eind april 2022 gaat het zwembad weer op. In het dorp Peize prima restaurants waar je heerlijk kunt eten. In ook een gezellige café bij de kerk.
Erg leuke en rustige camping in het drentse Peize. Sanitair is schoon en netjes. De eigenaar en zijn vrouw zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Ruime staanplaatsen voor tenten, caravans en campers. De omgeving is bijzonder goed geschikt voor fietsen en wandelen. De stad Groningen is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Supermarkt, bakker, restaurants met terras op loopafstand. Kortom een gezellige camping waar we graag nog een keer terugkomen. Zwembad en sauna naast de camping. Top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid