facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Hoeve de Bonte Kraai

Camping Hoeve de Bonte Kraai

Info

Hoeve de Bonte Kraai is een camping in het landelijke Raamsdonk



"Hoeve de BonteKraai is een bijzonder mooie minicamping gelegen op een idyllisch plekje in het prachtige dorp Raamsdonk. Onze kampeerplaatsen zijn zeer royaal en allemaal voorzien van alle luxe, waaronder inclusief 16 amp stroom en gratis WiFi. Onze vakantieappartementen hebben een luxe living, een regendouche en een boxspring.De ligging van onze mini camping is op fietsafstand van nationaal park de Biesbosch, de Loonse en Drunense Duinen en de Efteling. De fietsroutes maken het mogelijk de rust en ruimte van Midden Brabant te ontdekken. Voor vele van u een ware beleving van deze omgeving.Voor ons staan service en gastvrijheid hoog in het vaandel. We doen ons uiterste best om u een prettig verblijf te geven!"
Adres: Luiten Ambachtstraat 28, 4944 AT Raamsdonk
Telefoonnummer: 0162580524
Stad: Raamsdonk
Route: Luiten Ambachtstraat 28
Postcode: 4944 AT



op zoek naar gerelateerd: Plattegrond camping de Bonte Kraai, Appartement De Bonte Kraai Raamsdonk, Camping Raamsdonksveer, Svr camping Raamsdonksveer, De Bonte Kraai Amsterdam, Luiten ambachtstraat 28 4944 at raamsdonk, Camping Made, Bonte Kraai geluid
Recensies
Mooie- en verzorgde camping. Veel gasten die langere tijd staan en vaak de caravan achterlaten... Dit maakt het wat ongezellig soms. Sanitair super, 16 amp, water en afvoer op de plaats. Gezellig terras. De omgeving valt wat tegen om te fietsen en wandelen.... er zijn mooiere gebieden in Nederland. Tip: je kunt fietsen en varen in de Biesbosch, bedenk wat je wil zien/beleven.
Bijzonder mooi parkachtig terrein. Begroeid met struiken en laag en gevarieerd geboomte. Zeer royale plaatsen. Schoon en goed sanitair. Gezellig terras. Wij vinden de directe fiets-omgeving niet erg opwindend, daarom geen vijfde ster. Maar dat is een kwestie van smaak en ligt dus zeker niet aan de camping!
In mijn leven heb ik vele campings bezocht, voor kortere of langere tijd. Maar de Bonte Kraai, is veruit de beste, een gezellige camping alsof je bij familie ben, een van de weinige die je WiFi beloven, maar ook werkelijk een sterk signaal hebben, ik heb er één week doorgebracht en dat beviel zo goed dat ik mijn volgende verblijf al geboekt heb, een echte aanrader in het Brabantse land.
Hele mooie plek om te kamperen. Hard werkende mensen wie niks teveel is om het de gasten op camping en mooie terras naar de zin te maken. Supernet sanitair, mooie plekken, kortom, een paradijselijke plek in Raamsdonk. Mooie plek om uitstapjes naar Biesbosch te maken. Wij hebben een door de camping aangereikte route gefietst door de Biesbosch, prachtige en afwisselende route..
prachtige camping mooie plek - mooi en schoon sanitair - fiets mogelijkheden en stalling perfect - gezellig koffie terras - supermarkt in de buurt - beheerders veel succes met jullie stekkie wij komen zeker terug….!!Service: 5/5
Wat een gastvrijheid, mooie groene en rustige camping, een aanrader voor wie enkele dagen de regio Raamsdonk wil ontdekken te voet of met de fiets, we gaan er zeker nog eens terug!!!
heel de maand augustus een zwerfvakantie genomen in Nederland, met onze Caravan. Dit was onze eerste stop voor slechts 1 overnachting. Een zeer fijne camping, prachtige plek, uitstekend sanitair, fietsenstalling met oplaadmogelijkheid voor e-bikes, een heel gezellig terras alles prima onderhouden. Een aanrader, vermoedelijk ook voor langer verblijf.
Leuke camping. Met een gezellig terras om iets te drinken. En goede voorzieningen
Mooie en fijne camping,heerlijk terras, schoon sanitair, lieve en behulpzame mensen. Winkels in de buurt
Een verrassend mooie camping, met grote verzorgde plekken, veel privacy. Vriendelijke gastvrouw en gastheer heel behulpzaam. Mooi terras met heerlijk appelgebak!Locatie: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid