facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Het Zonneveld

Camping Het Zonneveld

Info

Camping Het Zonneveld



"Minicamping in Schipluiden, aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie, open van begin april tot eind september"
Adres: Gaagweg 24, 2636 AJ Schipluiden
Telefoonnummer: 015 - 3808053
Stad: Schipluiden
Route: Gaagweg 24
Postcode: 2636 AJ


Recensies
Vriendelijke, kleine camping. Grootte plaatsen niet echt royaal.....maar het kan. De 2 toiletten, douches en afwasgelegenheid netjes, beetje plannen afhankelijk vd bezetting.... Ecowerkwijze, duurzame energie..... Beetje enge in-en uitrit.... Op loop-afstand van Schipluiden, leuk oud-Hollands plaatsje met AH, bakker en nog wat winkeltjes....Leuk fietsen met knooppuntroutes....mooie omgeving.
Leuke mini camping, vriendelijke eigenaren. Sanitaire voorzieningen zijn prima en schoon. Maar 2 toiletten en 1 douche is echt weinig en zou zeker verdubbeld moeten worden.
Het Zonneveld: compact en compleet! Een gemoedelijke camping, goede services en centraal gelegen. Snelle WiFi, schoon sanitair, democratische prijzen. Camping wordt goed onderhouden en ligt in een rustige omgeving. Met veel plezier hier verbleven. We komen graag nogmaals terug.
Mooi en rustig gelegen, mooie uitvalsplaats voor fiets en wandeltochten.
Fijne kleine camping. Beheerder denkt graag met je mee over mogelijkheden. Mooie omgeving.
Zalige kleine camping met heel veel sfeer! De eigenaar onthaalt ons heel vriendelijk en laat ons vrij een plekje kiezen. Het sanitair is proper en heel fijn, een douche is half buiten dus dat doet goed met de zon op je gezicht. De eendjes lopen rond op het domein en er is ook een fijne kampvuur plaats met banken. Een echte aanrader ook qua ligging.
Mooie camping, kleinschalig met een mooi uitzicht over de landerijen. Zeer goede uitvalsbasis voor het wandelen en fietsen naar bijvoorbeeld Delft. Sanitair is gemengd, 2 wcs en 1 douche. Misschien iets te weinig maar netjes en schoon. Voor ons geen probleem. Wij komen hier zeker nog eens als we weer naar Zuid Holland willen.
Leuke kleine camping met erg aardige uitbaters. Mogelijkheid om met de kano naar toe te varen en gebruik te maken van het trekkersveld. Camping om naar toe terug te komen.
Leuke camping, vriendelijke eigenaar. Geweldig gebied om te fietsen. Op fietsafstand van Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Delft, maassluis en Den Haag. We komen weer terug.
Eenvoudige, doch mooie SVR-camping. Prima sanitair. Mooie plaatsen. Uitzicht. Mooie Hollandse omgeving nabij Schipluiden. Delft binnen fietsbeleid. Vriendelijke mensen. Zijn nog één week open.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid