facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping het Centrum Norg

Info

Camping "Het Centrum"

de Camping met Historie

Vrij gelegen in het centrum van het esdorp Norg, ligt onze camping "Het Centrum".
Rust, Ruimte en Gezellig!

Geschiedenis

Mini Camping in het Drentse Norg.
Camping "Het Centrum"

de camping met historie

Vrij gelegen in het centrum van het esdorp Norg, ligt onze camping "Het Centrum". Een camping met een familie traditie, al meer dan 70 jaren lang wordt er in een of andere vorm gebruik gemaakt van de voorzieningen. Wij ambiëren een gastvrije camping te zijn, waar u geniet van Rust, Ruimte en Gezelligheid, voor een ieder wat wils.
Wij ambiëren een gastvrije camping te zijn, waar U geniet!

De camping op deze unieke locatie is een uitermate geschikte uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers, dit laatste zowel recreatief als sportief. De directe omgeving biedt veel mogelijkheden. U vindt er fantastische wandel en fietsroutes (ook voor mountainbikers).

De sfeervolle camping met circa. 20 plaatsen, kenmerkt zich verder door haar gezellige eenvoud. Een speeltuin en zwembad zult u niet bij ons vinden. Deze voorzieningen liggen allemaal op loopafstand van de camping. De kampeerplaatsen zijn ruim en we beschikken over een keurige grasmat en een splinternieuw verwarmd sanitairgebouw in de stijl van een Drentse Kapschuur.

Uw auto kunt u op uw eigen kampeerplaats parkeren. Uw (elektrische) fiets kan bij ons gratis gestald worden in onze afsluitbare schuur.

Boodschappen en vers brood haalt u bij de plaatselijke supermarkten en warme bakker (op 30 mtr. van de camping) welke zich op loopafstand van de camping bevinden. Dit zelfde geldt voor een terrasje pakken of een avondje heerlijk uit eten. De pizzeria, diverse restaurants en snackbars bevinden zich op loopafstand aan de gezellige brink en directe omgeving. Allemaal in straal binnen 500 meter van de camping.

Adres: Eenerstraat 5, 9331HA Norg
Telefoonnummer: +31 592 613378
Stad: Norg
Route: Eenerstraat 5
Postcode: 9331HA



op zoek naar gerelateerd: Camping Westerveld, Bos camping, B&B het Centrum Norg, Om de hoek Norg, Camping Veenhuizen, Toeristenbelasting Norg, Camping Molenduin Norg, Norg Camperplaats
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakantiehuizen Norg Vakantiehuizen Norg 201 meter Vakantiehuizen in Norg en omgeving. Vakantiehuizen Norg verhuurt vakantiehuizen in No...
Recensies
Mooie rustige camping in het centrum van Norg. Restaurants en supermarkten op loopafstand. Omgeving is prachtig om te fietsen. Vriendelijke en aardige eigenaars.
Leuke camping prima sanitair. Supermarkt en horeca op loopafstand. Rustige kleine camping geen poespas met douche muntjes of iets dergelijks. We komen zeker nog eens terug.
Nette camping, sanitair gebouw is keurig en schoon. Helaas geen telefoon en internet op de plaatst waar wij stonden. We waren gewaarschuwd dat er geen schotel ontvangst was, maar de rest dus ook niet. Goede winkel en bakker op loopafstand.
Mooie accommodatie. Zeer vriendelijke eigenaresse die erg behulpzaam is. Prima bedden en schone kamers. Mooie omgeving, zeker om een lekker stuk te fietsen. Komen zeker nog een terug Kamers: 5/5
prachtig mooie camping de naam zegt het al in het centrum van Norg. alleraardigste eigenaars. we komen elk jaar terug. perfect sanitair en Kor en Marianne en zoon zijn uiterst behulpzaam.
Mooie rustige camping in het centrum van Norg. Alles is op loopafstand. Winkels, restaurants en cafetaria Toiletten: Zien er prima uit . Is ook geschikt voor honden
Prettige camping midden in het mooie Norg. Veel restaurants in de buurt waar je goed kan eten bv het diner café Norgerhout. Deze wordt gerund door 2 jonge ondernemers die weten hoe gasten te ontvangen.
Kleine gezellige camping, midden in het dorp. Vriendelijke eigenaren. Prima schoon sanitair. En alles heel goed geregeld met het oog op corona. Kortom geweldig!
Leuke kleinschalige en gemoedelijke camping. We waren hier voor het eerst en komen zeker nog eens terug. De plekken zijn ruim. Douches, toiletruimte zijn schoon en ruim. De beheerder is erg behulpzaam en super enthousiast
Prima kleine camping met goed onderhouden nieuw sanitair. Midden in Borg, met de Coop om de hoek. Winkels en restaurants vlakbij. Ook veel bossen en goede fietspaden in de buurt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid