facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping en Vakantiepark De Witte Berg

Camping en Vakantiepark De Witte Berg
Adres: Wittebergweg 9, 7637 PM Ootmarsum, Nederland
Telefoonnummer: 0541 291 605
Staat: Overijssel
District: Dinkelland
Stad: Ootmarsum
Route: Wittebergweg
Huisnummer: 9
Postcode: 7637 PM


Openingstijden

maandag: 08:30–16:30
dinsdag: 09:00–19:00
woensdag: 09:00–19:00
donderdag: 09:00–19:00
vrijdag: 09:00–19:00
zaterdag: 09:00–19:00
zondag: 09:00–19:00

Recensies
Dit is een hele mooie camping om op te kamperen met een tentje of caravan. De plekken zijn hier erg ruim. Ook is het een hele rustige camping maar er is ook animatie. Er is een zwembad, met warm weer wordt het dak weggeschoven en dan krijg je een onoverdakt zwembad. Er is ook een klein meertje met een steiger waar je kunt vissen of zwemmen. Er zijn ook veel plekken voor kinderen om op te spelen. Het sanitair is heel erg goed. Alles is goed schoon en er zijn geen problemen. Een echte aanrader is om je fiets mee te nemen, in de omgeving zijn hele mooie fietsroutes door weilanden heen met een super mooi uitzicht. Ook ben Je dicht bij de duitse grens Nordhorn dus als je wil shoppen in Duitsland kan dat ook. Dat duurt ongeveer 45 min fietsen. Teruggaand op de camping. Deze camping vind ikzelf is voornamelijk voor oudere 65+ en kinderen van de 6-12 jaar.
Een geweldige mooie nette camping met vriendelijke mensen. Wij gingen met onze dochter ,die in een rolstoel zit. De voorzieningen voor rolstoelgebruikers zijn geweldig goed. Alleen de helling naar het toilet gebouw is té steil omhoog een rolstoel te drukken. Het sanitair voor invalide mensen is ook erg schoon en uiterst geschikt. We waren met een tour caravan , rolstoel ganger en 2 honden en de plek is erg ruim en netjes.Deze camping is zeker zijn 5 sterren waard!
Wij hebben 2 weken hier gestaan met 2 kinderen 10 en 7 jaar. In het kort: wat een heerlijke camping! Erg gericht op kleine kinderen, met veel speeltuinen, een mooi zwembad, waterspeeltuin en zwemvijver. Voor oudere kinderen tieners/pubers wellicht minder geschikt, ik denk dat zij zich snel zullen vervelen. Al met al een prima camping, zou hier zeker weer naartoe gaan en raad hem iedereen aan!
Geweldige camping met alle voorzieningen, super sfeervol restaurant waar je de hele dag terecht kunt voor een kopje koffie, lunch en heerlijk dineren. Alle sanitair is super schoon. De animatie voor de kinderen is erg leuk en uitgebreid. Omgeving is ook geweldig voor fietsen en wandelen met ook Duitsland vlakbij
Wat een goede en fijne camping, gelegen op een stuwwal van 150.000 jaar oud! Prachtige omgeving!nRuime plekken, 10 ampere stroom, waterpunten vlak achter de plekken, goede horeca, vriendelijke mensen, een zwembad en een zwemvijver etc...... een aanrader en zeker een plek waar we nog een keer terugkomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid