facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Dijk en Meer

Camping Dijk en Meer

Info

Een familiecamping. Aan het IJsselmeer. In het groen!



"Gelegen tussen twee Dijken aan het IJsselmeer als onderdeel van een huisjes park Het Grootslag is Camping Dijk en meer een oase van groen met ruime plekken.Gelegen naast een drukke fietsroute rond het IJsselmeer en met veel faciliteiten in de buurt.Een prima uitvalsbasis voor een weekend weg of een langere vakantie met gezin of geliefde.Rond de iconische tram receptie is altijd wat te doen, pizza avonden, kampvuur en ons café met heerlijke taart!"
Adres: Proefpolder 4-camping, Andijk
Telefoonnummer: 0615675671
ln.reemnekjidgnipmac@ofni
Stad: Andijk
Route: Proefpolder 4-camping


Recensies
Groene camping. Vooral de sfeer bij de gemeenschappelijke plekken is heel mooi/ bijzonder. Wij overnachtten met zijn tweeën in een vierpersoons ingerichte tent. Die was heel hoog en groot. We gaan hier vaker komen, vanwege de sfeer en grootte van de tent, voor ons leuker dan een vakantiehuisje. Wel eigen beddengoed mee nemen, wat gesjouw, maar voordeel is slapen op je eigen hoofdkussen
Wij sliepen begin mei twee nachtjes in de prachtige Yurt. Onwijs sfeervolle plek! Heerlijk geslapen en genoten! En lekker in het groen. Het lukt camping Dijk en Meer een knusse groene camping te zijn ondanks dat je tussen twee vakantieparken in zit. Knap! ‘S avonds romantisch wandelen op de dijk van het IJsselmeer: prachtige zonsondergangen! Of als het regent knus schuilen in de yurt. We komen graag terug !
Genieten van een prachtige omgeving, tussen de vele bomen op het campeerveldje luisteren naar de vogels en kijken naar de scharrelende meerkoeten en de rondrennende konijnen. Camping met een ontspannen sfeer waar je als je wilt de gezelligheid op kunt zoeken. En vooral genoten van de versgemalen koffie: complimenten aan de Barista's!
Echt een top locatie. Super leuke eigenaren ook. Huren van pizza oven plus houtkachel ook zo leuk. De algehele sfeer is erg goed. En mooi tussen het groen en dichtbij de zee.Kamers: 5/5
Prima plek. Sanitair is wat gedateerd maar schoon. Ruime plekken, keuze genoeg.Service: 4/5
Ik denk terug toen het nog Camping Grootslag was, en nu Dijk en Meer geworden de laatste 3 jaar. Veel verbeterd geen auto's meer op de kampeerplaatsen, ruime plekken water en elektra . Kindvriendelijk , wij zijn de 70 al gepasseerd daarom de laatste weken van augustus iets minder lawaai al met al prima vertoefd, honden beperkt toegestaan
Wat een leuke camping. Heerlijk ongedwongen, vrij en gezellig. Onder de grote stretchtent is een gezamenlijke vuurplaats en speelplek. We verbleven er maar een weekend, in een Bell tent, leuk ingericht, alles wat je nodig hebt is er. Voor mij is het een PLUS dat de camping autovrij is. Een heerlijke plek ook voor kinderen, je kunt lekker vrij spelen en avonturen beleven. Wij komen vast nog eens terug!
Voor kinderen leuk maar niet overal kindvriendelijk ingericht. Grote bossen brandnetels langs de erg vieze sloot die dwars over de camping loopt. In de buurt strandjes aan IJsselmeer en de Zuiderzee route fietsen is leuk.
Fijne camping. Lekker groen, kindvriendelijk veel klim- en speeltoestellen , prima sfeer, mooie receptie, bij iedere plek heb je stroom en water, ruime plaatsen, open vuurtje toegestaan en leuke stadjes/dorpjes op fietsafstand. Klein puntje voor verbetering, het sanitair verdient een beetje aandacht brillen los, prullenbakjes op toilet sluiten niet goed. Al met al een prima plekkie om te verblijven!
Vriendelijke uitbaters , verzorgde plekken , mooie speeltuin , paarden, bowling , frituur , pannenkoekenhuisje ! Ook sanitair is top! Goeie propere douche's wc papier aanwezig . Topcamping in familiale sfeer ! Wij komen terug !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid