facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Den Hoogen Berg

Camping Den Hoogen Berg
Adres: Boven-Leeuwen
Telefoonnummer: 0487 596533
Stad: Boven-Leeuwen



op zoek naar gerelateerd: Camping den hoogen berg zoover, Camping Druten, Camping aan de Maas, SVR camping aan de Maas, Camping met veel privacy, Svr camping van het jaar, Ommeren camping, 55 campings Nederland
Recensies
Mooie camping met hele vriendelijke eigenaren. Sanitair heel mooi en schoon. Leuk terras om wat te drinken en waar je op zaterdag frites en snacks kunt eten. Geen seizoenplaatsen. Mooie omgeving om te fietsen en leuke plaatsjes in de buurt. We hebben genoten bij Marc en Christa en komen vast nog een keer terug.
Onlangs bij deze Top-camping verbleven. Hier heb je alles wat een verblijf helemaal perfect maakt. De vriendelijke ontvangst, gastvrijheid, netheid, ruime, goed onderhouden, mooie plaatsen, goede WIFI, informatie over de omgeving en een Tompouce omdat het koningsdag was. We kunnen zo nog wel even doorgaan maar doen het bewust niet omdat we bang zijn dat anders geen plekje meer vrij is als we volgend jaar weer terugkomen. En terugkomen doen we. Mark en Christa jullie zijn toppers, tot volgend jaar.
Mooie camping met grote plekken, mooi en schone sanitair. Zeer goede ontvangst gehad door gastheer en gastvrouw, die echt niets te veel is. Toiletten: Zeer netjes onderhouden toiletten.
Perfecte camping ,zeer lieve eigenaren niks is te veel een grote pluim voor mark en christa .top Toiletten: Super schoon Geschiktheid voor honden: Ja een hond mag mee
Super ruime camping met mooie en schoon sanitair in mooie omgeving met gezellige en zeer welkom ontvangst.
Het is fijn om te verblijven op deze camping. De plaatsen zijn ruim en het gras netjes. Het sanitair is zeer schoon en wordt goed onderhouden. De eigenaren zijn hartelijk en gastvrij. De ontvangst zeer vriendelijk. De omgeving is geweldig mooi, de Waal stroomt Vlakbij de camping en de uiterwaarden zijn schitterend om te zien.
Het leek ons -op basis van andere reviews- al een Top-camping. Daar kwam voor mij bij dat ze in de ontspanningsruimte -geweldige inrichting- Ziggo-sport hebben. Dus kon ik de F1 race in China volgen. Maar buiten dat: geweldig gast-betrokken ontvangst. De gast is hier geen koning, maar keizer Alles tip-top verzorgd, kraakhelder schoon en prima plekken om te staan, met verharding onder je kampeermiddel. Met slechts 25 plaatsen prima de juiste grootte. En volop oog voor details. Zaterdag bleven we als enigen over -ach, koud voorseizoen- en meteen een kleine attentie van Christa. O ja: ook al bij de ontvangst: doosje met vier eitjes. Het zijn de kleine dingen die het doen, die het doen... Kijk ook maar naar de foto's: de toiletrolhouder -allerminst standaard- en de zittingen van de picknicktafels die opklapbaar zijn. Scheelt natte broeken. Dit is dus echt een camping die Awards krijgt "als zoete broodjes", met dank aan de tomeloze inzet van Christa en Mark! Chapeau.
Gastvrije en vriendelijke ontvangst met een kopje koffie. Prachtige gedeeltelijk verharde ruime staanplaats, beukenhaagjes tussen de staanplaatsen. Mooi en schoon sanitair. Topadres voor een goede prijs.
Wat hebben wij genoten op jullie camping en van jullie gastvrijheid Wij kunnen alleen maar zeggen top camping
Grandiose ontvangst ,zeer ruime en verharde plekken super schoon sanitair .Mark en Christa in een woord fantastisch
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid