facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de Zwaaikom

Camping de Zwaaikom

Info

Camping de Zwaaikom

Geschiedenis

Camping de Zwaaikom is gelegen aan het Twentekanaal tussen Hengelo en Enschede, in de streek Twente, in de provincie Overijssel.

Op de Camping zijn, vakantie, doortrekkers en seizoen plaatsen voor Caravans, Campers en Tenten, aan het water of op het veld.

Op de Camping zijn verschillende verhuur accommodaties, Trekkershutten, Blokhut a/h water, Grote slaper a/h water, Slapertjes en Keetie.

Op de Camping zijn ook vaste staplaatsen voor stacaravans, direct aan het water of op het veld.

In/op het Twentekanaal kan men vissen en varen.

Op de Camping zijn verschillende dingen te doen, er kan een waterfiets worden gehuurd, er is een zwembad, speeltuin, volleybalveld, trapveldje en een jeu de boules baan.

In de kantine of op het terras kunt u terecht voor een drankje, een ijsje of een kleine snack. In de kantine is een pooltafel, tafeltennistafel en een kleur en speelhoek.

Op de Camping is Wifi (Prijslijst), er is een wasserette en een Camper serviceplaats.

In de omgeving zijn verschillende dingen te doen, u kunt in de omgeving wandelen of fietsen (dichtbij fietsknooppunt en wandel route), naast de camping ligt een natuurgebied met uitkijktorens of naar de plaatsen in de omgeving, Hengelo (+- 4 km), Enschede (+- 6 km), u kunt naar het Go-Planet parc , megabioscoop Kinepolis of naar het Familiepretpark De Waarbeek. (+- 10 min van de Camping), voor Geocachers zijn er verschillende Geo,s in de buurt om op te zoeken en nog veel meer.

De Camping ligt ook in de buurt van de Universiteit Twente (+- 3 Km).

Camping is geopend van 1 april t/m 15 September.

Honden geen toegang.



"Camping de Zwaaikom ligt aan het twentekanaal in Hengelo Overijssel in Twente.Honden geen toegang."
Adres:
Telefoonnummer: 074-2916560
Stad: Hengelo



op zoek naar gerelateerd: Chalet huren Hengelo, Kristalbad Hengelo zwembad, Camping te koop Hengelo, Zwaaikom Hengelo te koop, Camping de Zwaaikom te koop, Camping Haaksbergen, Camping De Waarbeek, Camping Oldenzaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woha-Li Tipi's Woha-Li Tipi's 1 km Een weekendje met vrienden in de tipitent geslapen. Voorzien met matrassen en keukent...
Woha-li Mini Camping Twekkelo Woha-li Mini Camping Twekkelo 1 km Slapen in een tipi was echt een gave ervaring, zeker een aanrader. Savonds hebben we ...
OutdoorClick OutdoorClick 5 km Supersnelle levering, had het de volgende dag al in huis ! Alles zoals beschreven, go...
Minicamping Minicamping "De Veldhoek" 35 km Geweldige plek om te verblijven! Bij aankomst koffie…..waar krijg je dat nog! Super m...
Camping Kom-Es-An Camping Kom-Es-An 38 km Een goedkope camping geen beste onderhoud en een beheerder eigenaar die weinig res...
Camping Wiemelinkhof Camping Wiemelinkhof 39 km Bij ophalen van caravan bleek wiellager defect. Volgende dag reservering ring moeten ...
Recensies
Camping met ruime plekken, maar ook veel vaste plaatsen die er helaas niet allemaal bepaald strak uit zien. Sanitair eenvoudig maar functioneel en vooral schoon. Warm water voor € 0,50, maar echt ruim genoeg voor een warme douche.
Nette rustige camping aan het Twentekanaal. Ruime plaatsen, we kregen voor 2 nachten een plek aan het water met stroom. Sanitair is schoon, wel gedateerd.
Het is een sobere camping,maar zeer schone douche en wc. Super grote sta plekken,zeer vriendelijke dame bij de receptie. Wij hebben ons prima vermaakt in de week dat we er waren Geschiktheid voor honden: Heel fijn dat het een hond vrije camping is,heb niks tegen honden hoor
Zijn alleen even op bezoek geweest. Alles zag er netjes uit.
Leuke, wat gedateerde, camping met mooi zwembad. Staan plekken zijn groot. Sanitair erg schoon. Wordt meerdere malen per dag schoongemaakt. Douchen kost 50 cent afwas 10 cent. Je kan wisselen/pinnen bij de receptie. Vanaf de camping zijn zowel Hengelo of Enschede goed te bezoeken.
Gewoon reuze fijne, rustige, camping, centraal gelegen tussen Hengelo/Enschede. Familie bedrijf die het zeer goed onderhoudt. Foto's sonsondergang, en opkomst. Uniek!
Prima camping met grote plaatsen. Lekker volks zoals een camping hoort te zijn. Alles is er en alles doet het en het is schoon en dat voor een net bedrag. Dat gezeur over muntjes voor warm water. Er is papier op het toilet, water en afvoer op je plek, dat vind ik luxe. De gezelligheid moet je zelf meenemen. En als je in de watten gelegd wilt worden moet je een glamping boeken. Ik zeg gewoon gaan , niks mis mee.
Prima camping. Groot nadeel: je betaalt voor de WIFI en die is vrij slecht. Dit is anno 2022 belachelijk. Zorg gewoon dat je dat goed voor elkaar hebt. Nu betaalden we er best veel voor en hadden er vrijwel niets aan. Dat kan gewoon niet.
Rustige camping, mooie plek aan het water, prima basis voorzieningen, leuke uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten/geocaching.
De voorzieningen zijn prima in orde. Er is een zwembad aanwezig. Het pompsysteem kan 's avonds mogelijk geluidsoverlast geven. Ook moet je betalen voor de douches munt 50 cent en een teil warm water 10 cent munt. Als je deze muntjes niet hebt kan je ze wel bij de receptie krijgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid