facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de Zandhorst

Camping de Zandhorst

Info

Voor de liefhebber van rust, ruimte en natuur. Srv Camping genaamd "De Zandhorst" te Wouterswoude.

Geschiedenis

Camping De Zandhorst is gevestigd in een prachtig gebied in Friesland waar u in alle rust en ruimte van de mooie natuur kunt genieten. De omgeving biedt u verrassende fiets- en wandelmogelijkheden. Met oude steden als Dokkum, Leeuwarden (en Drachten) in de buurt kan men cultuur snuiven maar behoort een paar uurtjes winkelen ook tot de mogelijkheden. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u o.a. terecht bij diverse supermarkten in de naburige dorpen Damwâld (Damwoude) en De Westereen (Zwaagwesteinde), deze liggen op circa 3 km afstand van de camping.

Er zijn circa 20 staanplaatsen met allen een eigen stroompaal (10 amp) en een eigen watertappunt. Op het terrein zijn nette sanitaire voorzieningen aanwezig. In de twee aanwezige toiletgebouwen vindt u 5 toiletten, 2 douches en 4 wasgelegenheden met wastafel.

Ook zijn er drie chalets in de verhuur, prijzen kunt u vinden bij tarieven.

De camping is voorzien van gratis WIFI voor onze gasten.

Voor meer informatie omtrent prijzen en impressies kunt u verder kijken op onze website, of contact met ons opnemen.

Tot ziens in Fryslân (Friesland) op camping De Zandhorst, geopend van 1 april tot 1 november.



"Een kleine helemaal door boomwallen omzoomde svr camping met ongeveer 30 kampeerplaatsen. Tevens verhuur van privesanitair. Ook kunt u een stacaravan of chalet bij ons huren. Voor de liefhebber van geochaching, fietsen en wandelen moet u bij ons wezen. De elfstedenstad Dokkum bevindt zich op 7 km afstand. Zelfs een dagje naar 1 van de waddeneilanden is vanaf de camping prima te doen. Ontdekt u Noord-oost Friesland?U bent van harte welkom,Rust, ruimte en natuur.Fb @campingdezandhorst"
Adres: De zandhorst 6, 9113 at Wouterswoude
Telefoonnummer: 0519-294925
Stad: Wouterswoude
Route: De zandhorst 6
Postcode: 9113 at



op zoek naar gerelateerd: Boerderijcamping Dokkum, Svr camping Dokkum, Camping De Stins, SVR camping Friesland, Www campingdezandhorst nl Facebook, Camping Aldsyl, Camping broeksterwoude, Camping Stiens
Recensies
Het was fantastisch. Prachtige camping en heel vriendelijke eigenaren. We hadden prive sanitair en dat was ook heel netjes. Ik ga snel weer.
Een hele mooie, nette en vriendelijke de eigenaar camping! Een prachtige uitvalsbasis om te fietsen in de mooie omgeving van de Friese Wouden en naar het stadje Dokkum. Op de camping is het genieten van de rust en de ruimte en de vogeltjes, die de hele dag fluiten. We komen graag terug!
Meer dan uitstekend voor rustzoekers. Zeer grote plaatsen waar je op je blote voeten door uitstekend gras kunt lopen. Schaduw of zon, net wat je wilt. Sanitair ruim voldoende, goed schoon gemaakt. Zeer vriendelijke Marleen runt de boel uitstekend. 's Avonds erg rustig. Supermarkten dichtbij, maar nog belangrijker: veel moois om op te zoeken in de buurt: fietsknooppunt-routes met fietsendrager kan je heel Noord-Friesland bekijken met verschillende landschappen. Dichtbij Dokkum, Leeuwarden, Drachten, het Lauwersmeer en redelijk vlakbij de pont naar Ameland of Schiermonnikoog. Nationaal Park de Alde Feanen met zijn pontjes let wel op de vertrektijd van de laatste pont.... Groningen op drie kwartier met de auto.... Voor wie dit jaar op een camping veel last gehad heeft van vliegen, muggen en wespen: hier hebben we ze nauwelijks gezien. Als laatste: prima gratis WiFi op de kampeerplek. 30Mbit up en down Aanrader!
We hebben, na een enthousiast ontvangst, hier heerlijk gekampeerd met Hemelvaart. De camping is ruim opgezet. Het aantal toiletten en douches leek summier maar bleek in de praktijk voldoende te zijn. Leuk opgepimpt ook.
Heerlijk weekend gehad. Fijn plekje in de zon en uit de wind. Eigenaresse Marleen buitengewoon vriendelijke gastvrouw. We hebben er prachtige fietstochten gemaakt. Een fijne plek dus!! Dank je wel Marleen en beterschap met je voet.
Een heerlijk weekendje bij camping de Zandhorst gehad, heerlijk rustig, gewekt door vogelenzang. Ontvangs door Marleen, die het erg gezellig heeft gemaakt. Een echte aanrader om een kijkje te nemen en te genieten van de prachtige omgeving. Toiletten: Bijzonder leuk ingericht, met bloemetjes, posters, handgel en decoraties. Een feestje om naar het toilet te gaan.
Zeer nette basic SVR camping , goed en vriendelijk onthaald door Marleen met uitleg over de voorzieningen. Geen receptie, bij de ingang moet je bellen en komt ze je ophalen en wijst ze je een plaats aan , deze zijn uitzonderlijk groot. Toiletgebouw , 3 toiletten en 2 douchen en twee was cabines worden netjes onderhouden. De douche werk op muntjes van 50 eurocent , gezien de tijdsduur kun je met een muntje toe. We hebben een lang weekend gekampeerd tot volle tevredenheid en komen nog eens terug om de mooie omgeving ode fiets te verkennen. We hebben genoten. O ja er staat een cabine achter de toiletten waar je kan witwassen .
Een vakantie in Friesland plannen, ga dan naar camping de Zandhorst. Rust, ruime plaatsen. Privé sanitair. Fijne gastvrouw. Mooie fietspaden. Aanrader pontjes route, dagje Ameland.
Geweldige camping. Een echte aanrader als je van rust en ruimte houdt.
Weer terug na fijne ervaringen deze zomer. 'Rust en ruimte' staat er bij de ingang. Nou dat klopt helemaal. Er is bovendien beperkt privésanitair: schoon en van alle gemakken voorzien. Water en stroom 10 Amp op elke plek en een magnifieke houtwal om de camping: van de wind geen enkele last, ook niet als hij eens heel hard is. En je kampeert in een fantastisch fietsgebied: talloze mooie fietspaden doorkruisen het waterrijke gebied en overal is wel een terras. Een supermarkt in een winkelcentrum op fietsafstand. En niet te vergeten Dokkum in de buurt: wat een sfeervolle en gezellige plaats! Ook nu in september nog. We zijn er niet weg te slaan! Kortom: de ideale SVR-camping, ook voor campers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid