facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping De Zandberg

Camping De Zandberg

Info

Dé camping waar rust, ruimte en Brabantse gastvrijheid centraal staan!

Adres: Strijperstraat 73a, 5595 GB Leenderstrijp, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 040-2061357
Stad: Leenderstrijp
Route: Strijperstraat 73a
Postcode: 5595 GB



op zoek naar gerelateerd: Prijzen Camping De Zandberg, Camping Sterksel, Camping Leenderstrijp, Camping Leenderbos, Camping De Fuut Leende, Camping Valkenswaard, Camping De Tureluur, Camping Catsop Zoover
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping Het Einde Camping Het Einde 188 meter Mooie rustige kleine camping met super schoon sanitair. Twee hele aardige beheerders....
Camping Klein Frankrijk Camping Klein Frankrijk 435 meter Ik houd van deze plek, zal het enorm missen. Zulke fijne mensen die er werken en kome...
Recensies
alles wat je er van verwacht, mooie ruime plaatsen, net en schoon sanitair, vriendelijke eigenaren, dit en nog veel meer vindt je op deze camping. voor fietsers en wandelaars een perfecte locatie om te starten aan de vele knooppunten routes.
Prachtige camping, rustig en super schoon. Mooi sanitair en mooie plaatsen. Hele vriendelijk, behulpzame eigenaren. Schitterende omgeving. Je loopt zo het natuurgebied Leenderheide/Leenderbos in.
Juni 2023 hebben wij een fantastische maand doorgebracht op deze camping. Geweldige eigenaren, super schoon sanitair, prachtige plaatsen. Veel gebruik gemaakt van de schaduw van de mooie bomen op het veld. Fietstochten volop in deze schitterende omgeving. Bos, hei, weiden, akkers, beekjes, vennetjes. Een echte aanrader dus.
Prima camping met mooie ruime plaatsen. Uitzicht over de weilanden.
Een kleine bescheiden SVR camping met een mooi uitzicht op de weilanden en de koeien. Heerlijk rustig door ontbreken van verkeerslawaai. De campingbeheerders zijn aardig en zeer attent. Ook een pietje precies want de camping is brandschoon. Zelden zo'n keurig onderhouden camping gezien. Sanitair, afvalplek, wasplaats, echt alles is superschoon en erg netjes georganiseerd. Een verademing, omdat menige campingbaas hier m.i. nog wel eens onnodig met de pet naar gooit. Ook het gras wordt strak onderhouden en bij aankomst krijgen de caravaners en campers een stuk schoon worteldoek aangereikt, dat ze voor de camper of caravan moeten leggen. Ook voor fietstrekkers is dit een perfecte plek, alleen al vanwege de overdekte kookruimte in nood. Kortom: schoonheid letterlijk en figuurlijk in eenvoud.
Prachtige camping. Hartelijke ontvangst met koffie. De eigenaar helpt met het op de plaats zetten van de caravan en levert zelf het worteldoek voor onder de luifel/voortent. Toiletten en afwasgelegenheid zijn altijd superschoon. WiFi zit bij de prijs in en is heel goed. Daar kunnen veel grotere campings een voorbeeld aan nemen.
Mooie boerencamping, sanitair netjes. Voor je rust fantastisch. Vanuit camping fiets je de hele omgeving af. Veel te zien en te bezoeken. Horeca onderweg genoeg.
Een heerlijk rustige camping gelegen in een landelijke omgeving met prachtig uitzicht over de landerijen. In de omgeving zijn volop fiets- en wandelmogelijkheden over goed onderhouden paden door bos en hei. Na een vriendelijke ontvangst door de familie wordt je persoonlijk naar je plaats gebracht waar je je caravan of tent mag zetten. Het veld en het sanitairgebouw wordt keurig onderhouden, de wifi is uitstekend en er is overdekte stalling voor de fietsen met oplaadmogelijkheden voor e-bikes.
Een prachtige camping met goed schoon sanitair. Vriendelijke eigenaars . Een prachtige omgeving. Zeker een aanrader.
Zeer aangename camping met super sanitair. Als doorgewinterde kampeerders hebben we al menig camping bezocht en deze camping heeft volgens ons de beste sanitaire voorzieningen. Goed onderhouden terrein en gastvrije eigenaren. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid