facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de Wuitekamp

Adres: Wuitekampweg 20, 6741CN Lunteren
Telefoonnummer: +31 0318 482904
Stad: Lunteren
Route: Wuitekampweg 20
Postcode: 6741CN



op zoek naar gerelateerd: Camping bij Bennekom, SVR campings Gelderland, Camping de Rimboe, Vekabo camping Otterlo, Camping de Oldenhove, Camping met skelters Gelderland, Camping Ederveen, Kleine campings omgeving Ede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lunteren Goudsberg Lunteren Goudsberg 3 km Een van de mooiste groenste plekjes van Nederland waarbij je verassende uitzichten he...
De Rimboe De Rimboe 3 km Gewoon leuk xo in eigen land aanrader
Camping de Rimboe Camping de Rimboe 3 km We hebben op deze camping meermaals familie bezocht. Op ons komt de camping rustig ov...
Camping 'de Morgenster' Camping 'de Morgenster' 5 km Prima camping rust ruimte natuur
Recensies
Wat een geweldige mini-camping! We hebben genoten. Leuke speeltuin voor de kinderen, schoon en keurig onderhouden sanitair, vrije keuze voor de plekken die per plaats voorzien zijn van eigen stroom- en waterpunt. Erg leuk dat er paarden en veulentjes en andere dieren te zien zijn. Vanuit de camping loop je in 10 a 15 min het centrum van Lunteren in. Hartelijk dank voor jouw gastvrijheid, Loes! We komen zeker nog eens terug!
Leuke en gezellige familie camping , ligt op loop afstand tot het dorp Lunteren, Net toiletgebouw met douche en vaatwasruimte. Zeer vriendelijk personeel. Prima speeltoestellen voor kleine kinderen. Uiteraard zijn er ook wel wat min puntjes. Camping heeft rond de vijfentwintig plaatsen en maar één watertap punt. En de wifi is echt zwaar verouderd , zeg maar rustig geen wifi. Dus als U met deze min puntjes kunt leven dan zeker een aanradertje.
Wij waren echt verrast! Wat een fijne camping, het begon met een warm welkom en een rondleiding. Er hangt een fijne sfeer, vriendelijke mensen en echt een ruim veld met veel ruimte. De kinderen kunnen er heerlijk spelen en sanitair is erg fijn en schoon. Wij komen hier zeker nog terug. Update: Sinds kort ook een waterpunt bij je caravan. Nog steeds heel tevreden!
Verschillende jaren hebben we hier al gekampeerd. Met de kleinkinderen erbij en met mijn man. We worden altijd hartelijk ontvangen . Het sanitairgebouw is ruim en schoon. Waar in dit gebouw een overdekte afwasruimte. Erg veel speelgoed voor de jeugd van 2 tot 13 jaar.
Hele leuke camping. Heel vriendelijk ontvangen en zeer behulpzaam. De douche en wc keurig schoon. Wasmachine ook keurig schoon, prima om je was te doen. Voor de Jonge kinderen veel ruimte en speelgoed om te spelen.
Zeer vriendelijke ontvangst. Nette toiletten en douchjes. Neem €0.50 stukken mee om te douchen. Groot grasveld met aan de kanten de opstelling van campers en caravans. Heel veel ruimte. 2 dagen gestaan en prima naar ons zin gehad. Top SVR camping. Kost €20 p.n. stroom kost iets extra maar leden van SVR krijgen stroom gratis. Speeltuin: Voor de kleintjes is goed nagedacht. Ook zijn ze vanaf je kampeermiddel goed in de gaten te houden. Toiletten: Schone nette toiletten. Ruime douches kosten €0.50 voor 8 minuten. Wasmachine is aanwezig kost €4 Geschiktheid voor honden: Je mag officieel nergens je hond los laten lopen. Barbecue: Er is geen.probleem als je gaat bbqen.
Heeeel erg prettige, en vriendelijke ontvangst. Erg schoon en ruim sanitair. Perfecte locatie om Lunteren en omgeving te bezoeken te voet of fiets. Camping ruim opgezet maar naar mijn menig iets teveel vaste seizoen? plekken. Anders waren het 5 sterren geweest en nu 4,5 gaat helaas niet dus 4 sterren. We komen graag nog eens terug ‍‍
Fijne, ruim opgezette camping. Grote plaatsen, fluitende vogels, kindvriendelijk.
Wat een heerlijke rustige camping met gastvrije eigenaren en veel ruimte en speelplaatsen voor kinderen, zelfs de hond is welkom ! Verder een keurig verzorgde sanitaire ruimte met 3 aparte ruimtes, te weten: 1 ruimte om te douchen, 1 ruimte met toiletten en een wasruimte waarin ook een wasmachine in staat ! Echt een aanbeveling waard, temeer daar er in de omgeving prachtige fietspaden zijn en er buiten de camping in de zomer veel activiteiten plaatsvinden. Loes en Wilco, compliment en bij gezondheid tot volgend jaar !
Fijne, kleine, kindvriendelijke camping, met gastvrije eigenaren en prima sanitair. Op loopafstand van het gezellige dorp. Mooi startpunt van fietsroutes. Wij komen er graag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid