facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de Waterwolf

Camping de Waterwolf

Info

Een ruim opgezette camping, compleet met jachthaven, verwarmd zwembad, zonne-weide, een café-restaurant, diverse (speel)voorzieningen en gratis WiFi.

Geschiedenis

De Waterwolf ligt tussen de plaatsjes Lauwerzijl en Oldehove, in het mooie Reitdiep-dal, op slechts 20 km ten noordwesten van de stad Groningen.

Sinds jaar en dag is dit recreatie-bedrijf geliefd bij jong en oud. Dit komt niet alleen door de mooie ligging in de waterrijke omgeving, ook de ruime staanplaatsen voor sta- en tour-caravans en de complete voorzieningen geven De Waterwolf een streepje voor.

Adres: Teenstraweg 4, 9885 TA Lauwerzijl, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 06-53 83 50 91
Stad: Lauwerzijl
Route: Teenstraweg 4
Postcode: 9885 TA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad Electra Zwembad Electra 12 meter Leuk en betaalbaar buitenbad. Vriendelijk personeel. Grasveld met een paar speeltoest...
Recensies
Leuke ligplek in het wijdse Groninger landschap. Nette nieuwe drijvende stijger. Weinig passanten aanlegplaatsen dus wel even bellen. Hebben wij niet gedaan overigens. De douche is abominabel. Vies en alleen koud water. Zonde van je euro en helaas gaat het zwembad pas ‘s middags open. Was een prettig alternatief geweest. De camping is netjes. Ze zijn duidelijk bezig met groot onderhoud, overal en nergens tegelijk, wat het hier en daar rommelig maakt maar er wordt aan gewerkt. Hopelijk is het toiletgebouwtje ook bijna aan de beurt.
Liggeld te hoog voor deze haven. Steigers en sanitaire voorzieningen in een slechte staat.Hoogtepunten van het hotelRustig
Ik wilde hier tanken: zeer kleine aanlegsteiger 3m, daarnaast alleen box-palen om af te meren. Duurde meer dan 30 min voordat we aan de beurt waren: de bediende moest eerst een huurbootje op gang helpen stond vol water, benzine was nog niet voorhanden. Lijkt me dat je dat doet dingen op orde hebt voordat je verhuurt, toch?
Met de fiets was het moeilijk te vinden waar we ons konden melden. We kregen een prima plek voor de tent, maar het sanitair leek meer op een personeelstoilet dan een sanitairgebouw voor gasten.
Bood weinig waar voor zijn geld. Slechte toiletgelegenheid voor zo 'n dure camping.
Complete camping met jachthaven, café-restaurant en zwembad. Gezellig en vriendelijk personeel. Basic sanitair
Leuke, gemoedelijke camping/haven. Vriendelijk personeel. Mooie ligging!
Ff met de sloep een biertje doen in het Elvis cafe, met een vriendelijke eigenaar, de jachthaven kan zeker een opknapbeurt gebruiken, steigers en smerig en glad, vergane glorie.......tis goed uitkijken waar je je boot aanmeerd!Service: 3/5
Heel fijne haven en camping met veel schaduw aan de wal en mogelijkheid een tent neer te zetten. Leuke watersportwinkel. Veel onderhoudsmogelijkheden. Tanken, gasflessen etc. Teveel om op te noemen.
Gezellige jachthaven, dichtbij het Lauwersmeer. Alle voorzieningen zijn aanwezig, niet als nieuw maar erg schoon! Ook buiten het seizoen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid