facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de Vriendschap

Camping de Vriendschap

Info

Camping de Vriendschap is een kleinschalige camping op de Veluwe.

Adres: Hessenweg 8, Koudhoorn, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-37128050
Stad: Koudhoorn
Route: Hessenweg 8



op zoek naar gerelateerd: camping de vriendschap te koop, camping de rusthoeve, camping putten, camping garderen, camping de vriendschap 3881 nm putten, camping putten zwembad, camping te koop, camping speuld
Recensies
Bertwin en Marije zijn fantastische gastheer en vrouw. De camping is klein en rustig maar ook compleet. De tiny house is prachtig en luxe op kleine schaal. Absolute aanrader.
Fijne kleinschalige camping met vriendelijke mensen
Heel fijn, sfeervol huisje, vriendelijke mensen en een prachtige omgeving: wat wil een mens nog meer?
Gezellig huisje. Leuk ingericht. Goed verzorgd. De eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam. Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen. Aanrader en wij komen zeker een keer terug.
Deze camping is echt fantastisch er wonen twee hele aardige meisje en een super schattig thekeltje ik geef deze camping tien sterren maar dat kan niet dus nu maar vijf.
Een mooie plek om te kunnen overnachten!
Wij hebben drie nachten in de pipowagen geslapen. Wat een leuke wagen! Je kunt zien dat de eigenaren het met passie en oog voor detail hebben ingericht. Het herfststuk met pompoenen op de picnicktafel is daar ook een goed voorbeeld van. Vriendelijke eigenaren met goede tips. Mooie omgeving. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid