facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de Voorst Kraggenburg

Camping de Voorst Kraggenburg

Info

Charmante camping, in een schitterende groene omgeving

Geschiedenis

Een charmante camping met royale kampeerplaatsen. Heerlijk genieten van de rust, de ruimte én de natuur? Onthaasten of juist actief bezig zijn? Camping De Voorst en de nabije omgeving biedt alle mogelijkheden. Welkom!



"Recreatiepark de Voorst is een veelzijdig recreatiepark met een camping, huurchalets, een groepsaccommodatie en een luxe lodgepark. Gelegen in een schitterend natuurgebied met het Voorsterbos als voor- en achtertuin is het optimaal onthaasten door te genieten van de rust en ruimte. Recreatiepark de Voorst ligt direct aan de Zwolsevaart waardoor er vele waterrecreatie mogelijkheden zijn. Kanoën, stand up paddling SUP, vissen, zwemmen of lekker met uw boot het water op, het kan allemaal!"
Adres: Leemringweg 33, 8317 RD Kraggenburg
Stad: Kraggenburg
Route: Leemringweg 33
Postcode: 8317 RD



op zoek naar gerelateerd: camping de voorst te koop, kamperen kraggenburg, tarieven camping de voorst, de voorst speeltuin, camping de voorst plattegrond, voorsterwoud, chaletpark de voorst kraggenburg, vdb recreatie kraggenburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
XtraKragt XtraKragt 6 km Xtrakragt is een sociale onderneming aan de rand van de N.O.P. Naast ons regulier ak...
Recensies
De lodges zijn echt fantastisch! Het enige echte nadeel is ,geen horren voor de ramen Deze zouden geen overbodige luxe zijn i.v.m de muggen vanwege het vijvertje bij de lodges De klamboes zijn een goed idee maar bij warme dagen zoals deze zou het fijn zijn als de ramen tegen elkaar open zouden kunnen Ik miste wel wat keukengerei zoals bijvoorbeeld een vergiet ,wat scherpe mesjes Het zwembad is wat klein maar dat deed niets af van het zwemplezier van onze jongste Het kanaal is leuk om te recreëren Tip: de speelweide bij de lodges is geweldig leuk onze jongste kan er dagen spelen Alleen door de zon was het al snel niet uit te houden een tip Een groot zonnedoek spannen over de speeltoestellen zodat Kids ook op zonnige dagen uren speelplezier hebben Personeel is super vriendelijk en behulpzaam ook in de horeca zeer vriendelijk personeel ,complimenten! De omgeving is leuk en mooi er is heel veel te doen voor alle leeftijden Dagje Urk, Giethoorn, het strand Meppel ,de orchideeën hoeve, blotevoeten paden enz enz Wij kwamen tijd te kort dus komen zeker nog een keer terug Fam den Breejen
Leuke camping, fijn animatie team. Kinderen waren de hele dag onder de pannen. De meiden die het deden waren lief, antoshast en zorgzaam. Veel speeltuinen op elk veld zoonbeetje. Sanitair was goed. Alleen doushes temperatuur niet fijn. Plekken waren ruim. Bij elkaar leuke tijd gehad.
Heerlijke camping. Waren hier de afgelopen dagen en stonden als enige op de camping. Ondanks dat werd sanitair dagelijks schoongemaakt! Mooie omgeving voor wandelen en fietsen, vanaf camping kan je via voetveer naar het Waterloopbos lopen. Vriendelijke beheerders!
Bijna 4 weken vertoeft in een blokhut. Heerlijk huisje, mooi bosrijk wandelgebied. Met leuk speeleiland voor de deur. Prima plek voor kort of langer verblijf. Rust en ruimte.
Ruim park op mooie bos locatie. Helaas veel voor verbetering vatbaar sinds lange tijd wat over het algemeen relatief makkelijk te doen is. Ruime plaatsen en velden. Horeca wat ver afgelegen en niet goed/schoon, beter uitwijken naar Marknesse of Vollenhove. Speeltuin: Kleine veld speeltuintjes in redelijke staat. 2 grote speeltuinen beschikbaar en prima. Midgetgolf baan en jeu de boules baan is een in hele slechte staat aanfluiting Toiletten: 2 toilet gebouwen, oude redelijk maar binnenkort aan vervanging toe. Nieuwe heeft danweer geen binnenruimte voor afwas e.d. wel altijd netjes en schoon Geschiktheid voor honden: Meerderheid van plaatsen geschikt voor honden. Mooie wandelroutes direct om de camping heen met grote losloop gebieden
Gezellige gezinscamping met alles er op en er aan. Veel vaste gasten. Voor mij als fietser van de Zuiderzeeroute wat minder geschikt. Het zou prettiger zijn als er een trekkersveldje was.
Fijne camping voor onze kinderen van 9 en 5 jaar oud ze hebben zich fantastisch vermaakt. Wij als ouders ook het is erg overzichtelijk en een gezellige recreatie team, eten en drinken voldoende aanwezig. Min puntje toch het sanitair weinig douche voor de camping ik vond het ook niet heel fris, mag wat meer schoongemaakt worden. Verder prettig verblijf gehad.
Te weinig douches, koud douchen, zeker als er afgewassen wordt. Kinderen die alleen douchen of naar de wc gaan en het niet schoon achterlaten. Als je tussen groepen op de camping staat is dat niet leuk.
Mooie ruime camping voor jong en oud, Goed en schoon sanitair en een hoop te beleven voor iedereen. Kortom een aanrader
mooi bos gebied, leuk om te wandelen, mooie bospaden. er is ook een verhard pad aanwezig. ruime parkeergelegenheid. leuke ruime speeltuin aanwezig, met o.a een groot springkussen. vandaag was de horeca gesloten. maar er is pannenkoeken restaurant en er een soort snackbarraam bij het speeltuin. na een wandeling nog even de speeltuin in en evt. een ijsje, patatje, of kop koffie nemen ideaal!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid