facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de Vijverhof

Camping de Vijverhof

Info

Op onze boerderijcamping kunt u genieten van rust, ruimte en gezelligheid. Elke plaats voorzien van elektra, water en vuilwaterafvoer en tegelplateau. Nieuw en verwarmd sanitair ook voor mindervalide. Geniet van de Betuwe, tussen Rijn, Linge en Waal.

Adres:
Telefoonnummer: 0621611610
Stad: Ommeren


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 23:00
Dinsdag: 08:00 - 23:00
Woensdag: 08:00 - 23:00
Donderdag: 08:00 - 23:00
Vrijdag: 08:00 - 23:00
Zaterdag: 08:00 - 23:00
Zondag: 08:00 - 23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Betuwe Hoeve De Betuwe Hoeve 1 km Ziet er erg gezellig uit. Mijn pa staat daar op de camping. Het is een heel gezellige...
Recensies
Heel schone/goede douches en wc's. Rustige camping. Voor campers niet ideaal. Plaatsen veel te smal. Je moet strak tegen de heg staan, met gevolg dat je nergens meer bij kunt. Speeltuin: Kleine speeltuin voor de kinderen.
Prima camping, uitstekend sanitair. De fietsenstalling mag wel worden uitgebreid. Het zijn tegenwoordig nagenoeg allemaal e-bikes en er is niet genoeg plek voor alle fietsen, met het risico op beschadiging. Gratis warm water voor de afwas zou mijn voorkeur hebben i.p.v. 20 cent voor een paar liter. De capaciteit voor het stroomverbruik is ook te beperkt. Bij 's avonds 2 spotjes verlichting, een koelkast en de boiler aan, gaan de spotlampjes al knipperen, terwijl wij voor 6 dagen 8,50 euro moesten bijbetalen.
Het zal er alleen maar drukker op worden bij weer een goede review voor deze camping, maar eerlijkheid duurt het langst zullen we maar zeggen. Het is in alle opzichten gewoon geweldig. Super schoon sanitair, keurig verzorgde camping en bijzonder vriendelijke eigenaren. Jammer dat de vakantie weer op zijn eind komt, want je wilt eigenlijk niet weg. Speeltuin: trampoline voor de kinderen en een enorm grote zandbak met allerlei speeltoestellen Toiletten: keurig en enorm schoon
Nette en schone camping. Faciliteiten op orde. Wel wat bijzondere manieren. Bijv. 4-5 liter warm/lauw water voor 20 cent is uit de tijd. Verder hangen er echt overal regels. Als ze er niet hangen, dan volgt een briefje aan de muur de volgende dag. Ze houden zaken d.m.v. camera's in de gaten. Voor sommige mensen zouden regels en zulk toezicht misschien een uitkomst zijn, voor andere mensen is het een belemmering. Het stroomverbruik is wat aan de lage kant, koffie en thee tegelijk zetten lukt niet. En we moesten nog 50 ct. stroomverbruik achteraf betalen.. voor ons geen camping voor de volgende keer. Het gebied is echter mooi en je kan er heerlijk fietsen. Een aanrader is bijv. kasteel Amerongen of restaurant Darthuizen in Leersum. Voor de zondag zit er een goede en fijne dorpskerk in Lienden.
Heel nette camping met genoeg aandacht voor iedereen. Vooral gezinnen met kleine kinderen vinden hier hun draai. Plekken zijn ruim en mooi opgezet. Duidelijke regels maken het verblijf op deze camping voor iedereen rustgevend. Sanitair gebouw is ruim en zeer netjes!
Goed verzorgde camping geschikt voor iedereen die van een mooie en rustige omgeving houdt. Kinderen kunnen er heerlijk spelen. De camping oogt als een mooi aangelegde en goed verzorgde tuin. Iedere plaats heeft een electriciteitsmeter dus in plaats van een vast tarief betaal je naar gebruikt een redelijke kWh prijs. Verstandig in deze tijd.
Hele fijne camping. Ruime plaatsen. Gezellige sfeer. Heel mooi en vooral schoon ! sanitair. Vriendelijke eigenaren die goed zorgen voor hun bedrijf. Bij een flinke bui rende hij ook rond om de luifels te redden, als dat geen service is! Heel fijn ook dat de regels die er zijn ook echt nageleefd worden door iedereen. Samen zingen op zondagavond, waar heb je dat nog? Nou op De Vijverhof dus, alles corona proof maar wel in gebondenheid samen zingen. Mooie omgeving om te fietsen, leuke plaatsjes om te bezoeken en het Lindemeer heel dichtbij voor een frisse duik. Dit adresje gaan we onthouden hoor! Wim en Sarine, hartelijk bedankt!
Prima camping. Alles netjes geregeld, keurig sanitair. Kleine kinderboerderij, wat speelmateriaal en trampoline. Ruimte met minibieb, voetbalspel ed.
Landelijk gelegen, nette, gezellige, goed georganiseerde camping. We stonden op de achterste camperplek, wat ons prima is bevallen, mooi grasveldje ernaast, incl. watertappunt. Erg vriendelijke eigenaren. Goede wifi, schoon sanitair en een overdekte fietsenstalling.
Wie van een nette camping houdt, is hier aan het juiste adres. Keurig strakke grasmat. Vriendelijke eigenaar. Wel veel regeltjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid