facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping De Vest

Adres: Noorderweg 31, PC Enkhuizen, 1601 PC Enkhuizen
Telefoonnummer: +31228321221
Stad: Enkhuizen
Route: Noorderweg 31, PC Enkhuizen
Postcode: 1601 PC



op zoek naar gerelateerd: SVR camping Enkhuizen, Camping De Vest Plattegrond, Boerencamping Enkhuizen, Camping Enkhuizen Strand, Camping Enkhuizen met hond, Natuurcamping Enkhuizen, Camping De Vest reviews, Camperplaats Enkhuizen
Recensies
Vlakbij het centrum gelegen. We kamen er later achter dat het strand ook niet zo heel ver weg is. Camping met dagbesteding voor verstandelijk beperkten, geweldig idee!
Goeie camping. Nadeel is dat de receptie ver weg is en vooral de eerste keer bijna niet is te vinden.
Slechte plek voor campers. Een beetje regen en je zit vast. De boer haalt je eruit voor € 20. Wel vlakbij het centrum, Zuiderzee museum en scheepjes flessenmuseum. Oud sanitair maar wel schoon.
De ligging is goed en het personeel vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair wat verouderd en met een beetje camper staat heel snel vast.
Prima camping. Alle voorzieningen zijn aanwezig en ligt vlak bij het centrum. Supermarkt en strand dicht in de buurt. Overigens niet veel vertier voor jongeren.
Prima camping .. goed te doen zo vlak bij het centrum en klein strandje in de buurt .
Drukke camping binnen de vestiging van Enkhuizen. Goede basis om de omgeving te verkennen. Altijd plaats
Leuke camping net buiten het centrum van Enkhuizen. Klein, eenvoudig maar heel mooi.
Heel leuke gemixte camping. Ik ga hier zeker nog naar terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid