facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de Twee Provinciën

Camping de Twee Provinciën

Info

Camping De Twee Provincien is een kleinschalige prachtig gesitueerde camping voor mens en dier. Ook paarden zijn welkom. Rust en gezelligheid staan voorop.

Adres: De monden 3, 8424sp Elsloo (Friesland)
Telefoonnummer: 0630073328
Stad: Elsloo
Route: De monden 3
Postcode: 8424sp


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tourdefrancereis.nl Tourdefrancereis.nl 223 km Voor de echte wielerliefhebber! Tourdefrancereis.nl organiseert in 2019 weer een reis...
Recensies
Heerlijk rustig aan t bos gelegen. Aan kilometers ruiter route.
Vanuit De Twee Provincien. Met het span het bos in.Ponies hebben widegang en stal.Teckels ook mee. Wandel zo met ze het bos in. Als je van het echte buitenleven houd. Is het hier genieten.En smorgen word je ontbijt gebracht in een mandje door Ineke.
Slecht vezorgder camping, zeer kind onvriendelijk camping eigenaar, die liever geen gasten ontvangt maar wel geld wilt tellen. Waterdruk tijdens het douchen valt weg gewoon niet heen gaan
Deze camping is niet kindvriendelijk de speeltuin is verwaarloosd en daarom gevaarlijk geworden. Als de kinderen teveel lawaai maken worden ze uit de speeltuin verwijderd. Ook heeft de campingbeheerder apparte regels wat de extra kosten aangaan. Als je haar een hand geeft tel dan wel al je vingers na.
We overnachten in een houten schuurtje, helaas geen horren. Het was behoorlijk primitief op zich niet erg. De hygiëne had beter gekund.
Slecht onderhouden camping, speeltuintje is gevaarlijk, schimmel in douches. Eigenaren richten hun pijlen alleen op vaste bewoners en paardenliefhebbers. De 2 sterren zijn puur voor de prachtige omgeving.
Hier kun je heerlijk van de rust genieten voor een hele nette prijs, paard of hond mee is geen probleem. Eigenaren zijn zeer betrokken. En volgend jaar komt er een nieuw douche/wc gebouw. De 2 andere toiletgebouwen zijn zeer recent compleet vernieuwd. Verder geen poeha of animatieteam, gewoon rust.
Kleine maar gezellige camping Met een speeltuin En nieuw sanitair gebouw En een prachtige omgeving Met strand op fiets afstand Fijn voor jong en oud En je hond of paard is ook welkom Erg prettig Eigenaren zijn ook vriendelijke mensen
Wij hebben met onze paarden en hondje daar een paar heerlijke dagen gehad. Een appartement met ontbijt voor ons en wei voor de paarden. Was super voorelkaar daar. En aardige eigenaren.
Ben niet op de camping zelf geweest, maar de eigenaar helaas wel. Of hij niet op zat te letten of asociaal rijdt weet ik natuurlijk niet, maar meneer reed bij verschillende mensen de achterbak in en veroorzaakte twee maal een bijna ongeluk met zijn landrover.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid