facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping De Tesseplekke

Info

Minicamping De Tesseplekke een gezellige plek om te genieten van rust, ruimte en natuur.
Met voldoende speelplezier en ruimte voor de kleine Kampeerder.

Geschiedenis

Tesseplekke is een minicamping gelegen aan de rand van de Veluwe in IJssel vallei temidden van een prachtige en veel zijdige natuur.
Deze omgeving noodigd uit om te wandelen, te fietsen of lekker genieten tijdens het vissen.
Prachtige landerijen met cultuur en historische waarde, bossen en de geweldige glooiende heide velden met z'n schaapskudde.
Maar ook de IJssel een van neerlands prachtigste rivier en zeker de meest beschilderde rivier, heerlijk om aan te genieten van de rust.



"Onze camping is geopend van 15 maart tot 30 september daar buiten alleen telefonisch bereikbaar"
Adres: Hogeweg 17, 8194LN Veessen
Telefoonnummer: 0578631664
Stad: Veessen
Route: Hogeweg 17
Postcode: 8194LN


Recensies
Afgelopen week hebben we heerlijk gekampeerd op de Tesseplekke. We stonden op het mooiste veldje met onze tent, helemaal achter in. Prachtige plek. 18 jaar geleden waren we ook op deze camping geweest. En al die jaren zegt mijn man dat hij nog eens terug wil naar de Tesseplekke. En nu was het zo ver. We hebben in onze kampeerjaren heel veel campings gezien. En soms zit er een pareltje tussen. Dit is zo’n pareltje. Sanitair is nog schoner dan thuis. Camping is perfect onderhouden. En gewoon, heel gezellig. Onze complimenten.
Mooie rustige camping, dichtbij de IJssel. Vriendelijke beheerder, mooi terrein, goed sanitair. Leuke belevingswereld voor kinderen en speel attributen zoals trampoline, glijbaan, skelters enz Speeltuin: Mooie speeltuin Toiletten: Goed en schoon sanitair 1 Gebouw, dus geen 2 zoals site aangeeft
Jammer genoeg onze laatste dag van ons verblijf. Camping is echt een aanrader. Super onderhouden, en een schitterende grasmat, super schoon en ruim sanitair. Leuke speel mogelijkheden voor kinderen. En zo aan het eind van het seizoen heerlijk rustig. Je kunt hier heerlijk fietsen. Langs de IJssel, in het bos, op het platteland. Alles is hier mogelijk. Wij komen graag nog eens terug.
Prachtige camping, komen hier al voor de vijfde keer super schoon sanitair , fietsen in de omgeving is fantastisch. Ieder woensdag middag Manfriet de patat auto van 17.00 tot 19.00 uur bij de receptie Super aardige camping eigenaar. Dit jaar met een aanvulling voor de camping , vrijwilliger Pieter. Winkels vlakbij in Heerde . Wij zeggen ieder jaar nu zoeken we een andere camping maar Tesseplekke heeft net dat beetje meer wat een camping te bieden heeft dus wij blijven terug komen
Echt een hele mooie camping met heel schoon sanitair. Prachtig wandelen en fietsen in de omgeving. Op de camping zijn ook goed onderhouden speelvoorzieningen voor kinderen. Alles ziet er netjes en verzorgd uit. Ontvangst door de eigenaar was zeer hartelijk. Aanrader.
Top kerstmarkt deze winter georganiseerd door sisterssslove! Fijne camping met nette sanitaire faciliteiten en stroomvoorziening. Gezellige sfeer en veel kramen vol leuks, lekkers en een plein met foodtrucks.
Mooi aangelegde camping met zeer ruime plaatsen. Gezellige indelingen van de plaatsen. Prettige eigenaars en prima net sanitair. Prachtige omgeving om afwisselende mooie fietstochten te maken. En op woensdag komt de frietkar het terein op met heerlijke frietjes . Ideaal. Een echte aanrader deze camping.
Het is een gezellige camping, kindvriendelijk en rustig. Het sanitair was keurig netjes en schoon. Mooie omgeving om te fietsen met vele routes. Fam. Zijlema Emmeloord
We kunnen terug zien op een heerlijke vakantie! Mooie camping schoon sanitair. Vele fietsmogelijkheden . Wij hadden een ontzettende grote plek dat zie je niet vaak . De mooiste . We komen graag nog es terug .
We zijn er nog niet weg maar zal het al wel beantwoorden . Rustige en leuke camping. Goede sanitaire voorzieningen Mooie uitvalbasis voor fietstochten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid