facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de t-Tuin

Adres: 85 Vledder Kamp, 9541 BB Vlagtwedde (gemeente)
Telefoonnummer: +31599354939
Stad: Vlagtwedde
Route: 85 Vledder Kamp
Postcode: 9541 BB



op zoek naar gerelateerd: Svr camping Sellingen, Camperplaats Vlagtwedde, Venneweg 4 Vlagtwedde, Svr camping Bourtange, Kleine camping Sellingen, Camping Plathuis, Camping Boerenbont, Westerwolde camping
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moenieks Moenieks 3 km Uitstekende zelfgemaakte maaltijden, ontzettend vriendelijke gastheer & gastvrouw...
Recensies
Kleine camping met ruime, afgebakende plekken en een mooi grasveld. Het groen is netjes onderhouden. Sanitaire voorzieningen zijn ruim voldoende; ook schoon en netjes. Na telefonisch reserveren, kregen we per post keurig een folder van de camping met bevestiging van de reservering. Allervriendelijkste ontvangst door de eigenaresse met koffie of thee! en er wordt aan alle gasten een informatiemap voorzien bij aankomst met tips, wandel- en fietsroutes en toeristische informatie. Er is uitstekende gratis wifi. Bij de camping is een theetuin zelfbediening met o.a. koffie, thee, gebak en ijs. Dit gedeelte was niet zo netjes als de camping onderhouden, het terras en paden van kiezelstenen lagen er niet meer fraai bij en in die bloembakken groeide alleen nog maar onkruid. Als dit gedeelte ook weer netjes en uitnodigend wordt gemaakt, is de camping 5 sterren waard!
Fijne plek met prettig en schoon sanitair. De ontvangst was aller hartelijkst. Echt een aanrader.
Marije en Karel, enorm bedankt voor jullie gastvrijheid! Ik kwam met mijn tentje om een deel van het Noaberpad te lopen en jullie zorgden dat ik van en naar mijn bestemming kwam. De camping is prachtig onderhouden,​ mama konijn genoot van mijn worteltjes en ik van de heerlijke douche! Top plek, ga zo door! Bedankt
Leuke kleine camping met mooi verzorgd sanitair. Ruime plaatsen met veel privacy. Samen met een hele mooie omgeving voor wandelaars en fietsers maakt dit een echte aanrader.
Een nachtje geslapen. Prima plek en zeer vriendelijk ontvangen. Bij vertrek regende het pittig, dus hierbij alsnog van ons: Bedankt en tot ziens!
Fijne rustige camping, eenvoudig sanitair maar prima. Bij aankomst mooie map gekregen met routes en uitstapjes in de buurt. Het dorp is op loopafstand ong. 2 km. Prachtige omgeving om te fietsen of te wandelen. Mooie knooppunt routes met verrassende fietspaadjes. Wij zijn hier 3 weken geweest en hebben ons geen moment verveeld.
Uitstekende rustige camping, ideaal om in de zuid-oost hoek van Groningen te fietsen. Vergeet Bourtange niet. Fijne eigenaren en kinderen. Mooie complete info map bij aankomst gekregen.
Heel hartelijk ontvangst door Marije. Heel goed informatiepakket ontvangen. Zeer goede sanitaire voorzieningen en prima camperplaats.Een aanrader.
Op zich mooie camping met ruim opgezette plaatsen. Vriendelijke eigenaresse. Achter de kampeerplekjes zijn privè terasjes die over het land uitkijken. Nabijgelegen weg en worstfabriek is hoorbaar niet per se hinderlijk en sanitair zou schoner mogen oppervlakkig wel schoon maar schimmel op de voegen. Afwasplaats is wel ruim en schoon opgezet. Daarom ondanks de aanwezige brandblussers,aed, kippetjes, visgelegenheid, kanoverhuur enschattige konijntjes niet de 5 volle sterren.
Fijne camping zeer zeker een aanrader! Gastvrouw Marije en haar man Karel weten je snel een thuisgevoel te geven op de sfeervolle camping met ruime plaatsen. Vanaf deze plek kan men vele leuke uitstapjes maken in zowel Nederland als Duitsland dat zo'n 5km verder ligt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid