facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping De Peperkamp

Adres: Duinweg 6, 3849 NJ Hierden
Telefoonnummer: 0341-453232
Stad: Hierden
Route: Duinweg 6
Postcode: 3849 NJ



op zoek naar gerelateerd: Svr camping Hierden, Camping Hulshorst Hierden, Camping de Vuurkuil, Camping Harderwijk, Camping Ermelo, Camping de Zwaluwhoeve, Camping Nunspeet, Camperplaats Hierden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pride Stables Pride Stables 220 meter Geweldig gewoon, mooie locatie, groot terrein, gastvrij, staan 41 paarden, worden vee...
Stoeterij Pride Stables Stoeterij Pride Stables 223 meter Geweldige eigenaar die alles over heeft voor de paarden. Waar kan meteen te hulp schi...
Ruitersport Den Besten Ruitersport Den Besten 913 meter Ruitersport Den Besten
Recensies
Grote camping met veel stacaravans. Ongeveer 25 plekken voor doortrekkers. Enthousiaste eigenaar die probeert nee te denken.
Niet al te grote camping met vaste standplaatsen en toeristische plaatsen. Erg vriendelijke eigenaar. Nette camping met prima plaatsen. Schoon sanitair. Douchen met een tijdklok. Prijs 23 euro per nacht, alles inclusief in het hoogseizoen. Camping op fietsafstand van Harderwijk.
Heel fijne en nette camping. Mooie grote plaatsen met waterpunt. Goed en net sanitair met lekker warm water. Geen muntjes nodig of tijdknop. Wasmachine en droger aanwezig. Vriendelijke eigenaar. 20 minuutjes fietsen naar Harderwijk centrum. Mooie fietsroutes in afwisselend natuurgebied en stadjes.
Erg vriendelijke eigenaar! Net en schoon sanitair. De camping ligt op fietsafstand van Harderwijk. In Hierden zelf is een spar , snackbar en een ijssalon met heerlijk ijs en voor een lekkere lunch. En vlakbij de camping ligt een schitterend natuurgebied en zandverstuiving! Kortom een fijne plek om een paar dagen te verblijven!
Mooie camping met ruime en beschutte plaatsen. Vriendelijk ontvangst en uitstekende sanitaire en douche voorziening. Uiteraard ook zeer goed bijgehouden. Deze camping kan ik u allen aanbevelen.
Prima heerlijke rustige camping, mijn vader staat hier,.altijd goed onderhouden, genieten van de rust, voorzieningen zoals openbare toiletten etc zijn ook altijd netjes
Mooi gelegen en goed verzorgde camping. Niet al te grote velden maar kleine knusse plekjes. Helaas veel te weinig toiletten en douches. Heel raar Corona beleid waardoor er maar 1 douche en toilet te gebruiken is 50 %. Er hangen spatschermen tot ongeveer 2 mtr hoogte en de douche/ toilet wanden zijn 2.5 mtr hoog . Op de andere door ons bezochte campings waren de douches/toiletten wel allen te gebruiken. 1 douche/ toilet voor de heren /dames is echt te weinig en ook niet nodig volgens de RIVM maatregelen. Jammer , anders verdiende deze camping zeker 5 sterren.
Vriendelijke eigenaar, mooi schoon en verwarmd sanitair, grote plekken, perfecte locatie om nog eens terug te komen voor de omgeving van Harderwijk en Veluwe.
Gemoedelijke en rustige camping met een gastvrije eigenaar. Kleine supermarkt op loop afstand en gelegen in een geweldig mooi wandel en fiets gebied. Harderwijk als stadje op korte fiets afstand, dat alles heeft om er gezellig uit te gaan of te shoppen. Altijd weer het gevoel van thuis komen als wij daar op vakantie verblijven, echt een aanrader voor een kort of langer verblijf.
Zeer fijne camping voor de echte liefhebbers. Ruime plaatsen en zeer modern en netjes sanitair.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid