facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping De Peelfluiter

Adres: Visvijversweg 6-8, 6035 SM Ospel
Telefoonnummer: 077-4663792
Stad: Ospel
Route: Visvijversweg 6-8
Postcode: 6035 SM


Recensies
Super plek! Mooie verzorgde camping met grote verharde plekken in een lekkere rustige omgeving. Je wordt er heel gastvrij ontvangen. Heerlijk om te fietsen of wandelen. Toiletten: Het sanitair is vrij nieuw en vooral brandschoon.
Juni 2022 Twee weken op deze prachtige camping gestaan . Leuke eigenaren, fijne mensen, fijne verharde standplaats . Rustige omgeving, mooi sanitair, goed onderhouden gras. In een woord een geweldig plekje, een aanrader. Gerrit en Wilma Romijn.
Rustige camping. Prachtig verzorgd. Mooi en schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst van Corrie. In de gezellige kantine volop gratis informatie over de omgeving om te wandelen of te fietsen in de Peel. Enigste minpuntje is dat de WiFi niet zo goed is.
Prachtige SVR camping met een gastvrije ontvang en voorzien van alle gemakken. Landelijke omgeving nodigt uit voor leuke fietstochten.
Prachtige camping er wordt veel aandacht aan geschonken dat is te zien alles ziet er tip top uit.
Zeer nette en zeer goed onderhouden camping. Keurige caravanplaatsen, voorbereid met tegels en wielput zodat de caravan direct waterpas staat.sanitair is prima schoon. In de gemeenschappelijke ruimte staat een koelkast voor de nodige drankjes en een vriezer met allerlei soorten ijs. Voor winkels moet je 4,5 km verderop in Meijel zijn.
Keurige nette camping vriendelijke eigenaars. Het plaatsje Meijel is vlakbij met alle voorzieningen.
Perfecte,schone en ontzettend gezellige camping. Geen grote camping met waterglijbanen maar een kleine rustige camping, voortreffelijk gerund door Corrie en Jack.
Strak verzorgd. Alles is pico bello in orde daar!
Mooie camping met keurig aangelegde ruime plekken. Mooi en echt schoon sanitairgebouw, Een camping waar je gestaan moet hebben
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid