facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping De Oude Barrier

"Rustige familie camping net buiten Smakt-Venray.Met plaatsen voor tenten, toercaravan, campers, stacaravans, chalets en Glampingtenten.Gelegen in het bos. Met gezellige speeltuin, zandbak, 3 buitenbaden, waterglijbaan, tennisveld, sportveld en paardenwei. Modern sanitairgebouw. Ruime plaatsen. 4 Kilometer van het centrum van Venray verwijderd.U bent net zo welkom voor 1 nacht als voor 3 weken. Of wellicht is een seizoensplaats of jaarplaats iets voor u ?Hoe dan ook welkom bij De Oude Barrier."
Adres: Maasheseweg 93, 5817AA Smakt, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0478-582305
Stad: Smakt
Route: Maasheseweg 93
Postcode: 5817AA



op zoek naar gerelateerd: Camping Holthees, Camping aan de Maas, Camping Smakt, Campings Venray en omgeving, Campings aan de Maas Limburg, Camping Maasduinen Zoover, Camping Wanssum, Plattegrond De Oude Barrier
Recensies
Wij ouder stel met kleinkind 6 jr. Een mooie groene camping met hoge bomen en grote plekken. De plekken zijn iet wat ongelijk maar prima. Toegang tot camping met caravan 7 mtr is goed. Sanitair is goed en schoon. Douches iets te warm. De campingvoorzieningen zij sterk verouderd. Het zwembad is kwa formaat leuk maar moeilijk toegankelijk door al het hekwerk. Zwemwater in juli aan de koude kant. Afzuiging in zwembad is veel te sterk. Echt een aandachtspunt! Sta je daar tegenaan dan word je hand/vinger zo naar binnen getrokken. In acsi app staat kantine hebben wij niet gevonden. Eigenaren zijn vriendelijk maar willen graag op veel zaken controle. Bijv aansluiting eraan/eraf kan alleen via hun, openen slagboom ivm toegang en uitgangcamping dmv bellen en dan wachten.....Voor ons geen tweede keer.
Te rustige camping in een prachtige omgeving. Veel vaste plekken en tijdens ons verblijf stonden we alleen op het trekkersveld. Mooi onverwarmd zwembad met glijbaan en veel speeltoestellen voor de jeugd. Toiletgebouw ziet er oud uit maar is van binnen helemaal nieuw. Mooie wandel- en fietsomgeving. Personeel erg vriendelijk. Speeltuin: Veel speeltoestellen Toiletten: Prima
Wij waren in het hemelvaartweekend op camping De Oude Barrier. De camping ligt aan de bosrand tussen Smakt en Venray. Er zijn voldoende open plekken voor satellietontvangst. De plaatsen zijn vlak, ruim en het is schoon en opgeruimd. Het sanitair is kwalitatief prima, er mochten een paar douches meer zijn. Behalve dit vonden wij het een uitstekende camping en we komen graag terug.
Super leuke camping, erg vriendelijk personeel. Voelde me meteen welkom bij het inchecken. Wij stonden op een prachtige plek dichtbij het zwembad . We gaan in augustus weer terug
Onze zomervakantie hebben we heerlijk kunnen genieten. Een leuke camping voor kinderen !
Fijne rustige camping met goede regels die voor ontspanning zorgen. Mooie plaatsen goed sanitair lekker zwembadbuiten zomer. Heerlijke plek voor kinderen een echte aanrader.
Laagdrempelige camping met goede voorzieningen. Voor kinderen tot 10 jaar genoeg te doen, als het zwembad nog niet open is. Stille leuke omgeving. Klantgericht personeel.
Mooie rustige camping in bosrijk gebied. Hemelvaartsweekend hier geweest en was prima. Netjes toiletgebouw en ruime plekken. Onze dochter heeft zich prima vermaakt in de speeltuin.
Dit weekend met een groep van 14 volwassenen en 14 kinderen gekampeerd op een eigen veld op de natuurplaatsen. Een heerlijke plek in het bos met mooi gras. Het zwembad was met dit hete weer natuurlijk een groot succes. Sanitair is erg schoon! Voor ons een plek om terug te komen!!
Mooi gelegen camping vlak bij Venray en tegenover bos waar mooie wandelingen Pieterpad gemaakt kunnen worden. Wij hadden een comfortplek met waterkraan op de plek. Toiletten: Zeer schoon sanitair.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid