facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de Nes

Camping de Nes

Info

Camping de Nes is een gezinscamping, rustig gelegen in de Krimpenerwaard. Een plaats midden in de natuur, met veel bezienswaardigheden in de omgeving.

Geschiedenis

Camping de Nes is een echte gezinscamping, rustig gelegen in de Krimpenerwaard, het Groene Hart van Zuid-Holland. Een plaats waar u zich midden in de natuur bevindt, maar waar ook tal van bezienswaardigheden in de nabije omgeving zijn.

Tijdens de zomervakantie is er een recreatieteam voor de kinderen op de camping aanwezig. Er worden diverse activiteiten georganiseerd, zodat uw kind zich prima kan vermaken. Op de camping hebben wij een grote vijver waarin gezwommen kan worden. De kleuters kunnen zich vermaken in het kleuterzwembad of in een van onze speeltuinen. Op ons sport- of Pannakooiveld kunnen diverse sporten beoefend worden, waaronder bijvoorbeeld voet- en volleybal.

Wij zijn in het bezit van een eigen viswater, hier kunt u heerlijk rustig vissen. Ook kunt u vanaf hier een mooie roeitocht maken de polder in.

Op de fiets of wandelend kunt u in de omgeving van Camping De Nes vele mooie tochten maken. Wanneer u richting Lekkerkerk fietst, vindt u daar het Loetbos met zijn vele vogelsoorten, waaronder fazanten. Langs het riviertje de Vlist fietst u langs vele monumentale boerderijen. U kunt ook een mooie tocht maken over de Lekdijk, richting Schoonhoven. Vanaf de dijk heeft u een schitterend uitzicht op de rivier de Lek, met zijn vele rietvelden aan de oevers. U kunt even uitrusten op de vele strandjes die de Lek telt.

Op enkele kilometers afstand zijn diverse steden te bezichtigen, zoals Schoonhoven; een schilderachtig stadje dat bekend staat om zijn goud- en zilversmeden en het Klokkenmuseum. Maar ook de grotere steden zoals Gouda en Rotterdam zijn niet ver van ons vandaan.

Kinderdijk, met zijn wereldberoemde molens is slechts op 17 km afstand van onze camping gelegen en is dus zelfs per fiets bereikbaar!

Adres: Lekdijk-west 105, 2861 EV Bergambacht
Telefoonnummer: 0182-352072
Stad: Bergambacht
Route: Lekdijk-west 105
Postcode: 2861 EV



op zoek naar gerelateerd: Vraag en aanbod Recreatiepark de Nes, Facebook recreatiepark de Nes, Camping aan de Lek, Mini camping aan de Lek, SVR camping met verhuur, Camping Schoonhoven te koop, Tijdelijk wonen op camping Rotterdam, Camping Bleiswijk
Recensies
Leuke camping Lang’s de lek je kan er alle kanten uit
Ik was geïnteresseerd in een chalet van 35.000 euro dat te koop staat achter de receptie. Ik kreeg daarom per mail het regelement toegestuurd, waarin heel vaak "u mag niet" het is verboden "etc etc staat. Op punt 6 staat omschreven dat je geen handel mag drijven, of vanaf je plek spullen mag verkopen. Bij het chalet waar ik interesse in had staan gemiddeld 60 oude roestige fietsen van klein naar groot te koop uitgestald. Toen ik bij de beheerder informeerde hoe dat zat, zei hij dat ze van de buurman waren en dat heel de camping daar plezier van had. Dus regels zijn niet gemaakt om ze na te leven, maar om ze niet na te leven. Gelijke monniken, gelijke kappen lijkt mij Daar moet je wel echt "boeren verstand" voor hebben! Of pure vriendjes politiek! Geen camping waar "een man een man, een woord een woord geld dus. Nu lekker verder kijken naar een chalet waar geen schroot voor de deur staat. Zeer onvriendelijke beheerder en slechte communicatie bij receptie, email wordt met mondjesmaat beantwoord.
Voor 11 jaar een super leuke tijd gehad. Erg vriendelijke mensen op de camping en allemaal erg behulpzaam. Ik heb hier 11 jaar lang een super mooie tijd gehad maar we hebben nu te veel dingen in het dagelijks leven te doen dus hebben helaas moeten stoppen maar als de rust weer is wedergekeerd komen we 100% zeker weer terug. Want mis het toch nu al een beetje het is gewoon heerlijk om er even tussen uit te zijn en even lekker rustig te kunnen genieten en heerlijk een beetje te tuinieren.
Deze camping verdiend niet eens 1 ster. Al 13 jaar is de kantine,disco snackbar en winkel dicht. Een kinder verjaardag mag je ook niet vieren want dan staat de camping eigenaar in je tuin om 17:00. Niets te doen voor kinderen. Veel lege plekken. Caravans die al jaren leeg staan en weg staan te rotten. Camping eigenaar heeft er ook totaal geen zin in en is niet vriendelijk. Receptie is bijna ook nooit open en daar word je ook niet vriendelijk te woord gestaan. Ik raad het iedereen af. Het is gewoon zonde om er geld en tijd in de steken want er is niets te doen en je mag er toch niets! Net een strafkamp. Op de site staat dat je een meer hebt waar je in kan zwemmen, waar halverwege het seizoen blauw alg in zit dus je er toch niet in kan. Dus bij deze raad ik het iedereen af.
Onlangs is er een restaurant geopend met terras. Wat een heerlijke locatie. Uitzicht op de weilanden en zwemvijver. Ook zicht op speeltoestellen en panna veld en basketbal veld zodat de kids zich kunnen uitleven en vermaken. Eten is heerlijk en grote porties voor relatief weinig geld. Marie en Cynthia maken er een feestje van!!
Wij zijn hier meerdere malen geweest met de camper en vinden het een heerlijke camping. Ik lees gezeur over het sanitair maar vind dit echt onzin. Je kunt er absoluut goed douchen en afwassen. Het is misschien niet het modernste van het modernste maar dat mag geen naam hebben als je de prijs p.n ziet. En bij de receptie zijn ze alleraardigst. Mensen die nog wat over hebben voor hun bezoekers. Van mij een dikke 5 sterren!!!
Een leuke rustige camping waar bijna alleen maar huisjes staan die gekocht zijn. In de zomervakantie zijn er veel gezinnen met kinderen en dan is het iets luiddruchtiger. Want dan zijn alle kinderen in de speeltuin of fietsen in groepjes over de camping. En iedereen kent iedereen. Dus er is ook sociale controle. Als je hulp nodig hebt is er wel altijd iemand die je helpt. Dat is fijn aan deze camping! Dus al met al is het daar heerlijk vertoeven!
Leuke gezellige camping door de mensen onder elkaar word het leuk gemaakt. Helaas geen winkel, snackbar of kantine ook geen zwembad maar wel een meertje waar in gezwommen kan worden en peuterbadje. Als er een snackbar, winkel en kantine zou komen zij niet een toevallig worden. Een zwembad zou ook wel.fijn zijn.
Gezellige camping voor zowel de vaste plaatsen als de toeristen plekken. De plaatsen zijn groot de prijzen niet duur. Er is een meer om in te zwemmen en te vissen en varen en in de zomer is er een van recreatieteam voor de kinderen. Ook aan speeltuinen en voetbalvelden geen gebrek. Gezellige beheerders die voor je klaar staan. Echt een plek om tot rust te komen en te genieten van het mooie groene hart.
Recreatiepark de Nes. Mooie camping op een schitterende locatie. Gijs en Cynthia hebben alles tot in de puntjes verzorgt. Aanrader!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid