facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping "De Meulebarg"

Camping

Info

De leukste camping van Nederland ligt in Elspeet! Wij staan garant voor een mooie vakantie met gezellige gasten in een prachtige omgeving!

Geschiedenis

In Elspeet, aan de rand van de veluwe, ligt de leukste camping van Nederland, camping "De Meulebarg"! In de vakanties is het een gezellige boel hier, met veel gezinnen, jeugd en kleine kinderen. Dan hebben we ook meestal een recreatieteam, die organiseren allerlei spelletjes en activiteiten, zo is er bijvoorbeeld elke woensdag een dropping! Buiten het hoogseizoen is het ook heel gezellig, maar dan vooral met mensen die zich al bewezen hebben in het leven. In de omgeving kunt u/ kun je heel mooi fietsen en wandelen. Er zijn ook verschillende mogelijkheden om te zwemmen in buurt, zowel buiten als binnen. Mocht u vragen hebben of wilt u een keer langs komen om de sfeer te proeven? Doe even een belletje, een mailtje of neem een kijkje op onze website! Op de site kunt u ook onze prijzen vinden en er staan foto's op van voorgaande seizoenen.



"Rustige camping landelijk gelegen, aan de rand van het dorp.Supermarkt op 400 meter afstand. In het dorp 5 restaurants, warme bakker, 2 cafetaria's.Camping met ruime kampeerplaatsen, camperplaatsen en trekkersveld, verhuur van vakantiewoningen en trekkershut en stacaravans."
Adres: Molenweg 46, 8075PA Elspeet, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0577491351
Stad: Elspeet
Route: Molenweg 46
Postcode: 8075PA



op zoek naar gerelateerd: Camping Staverden, SVR camping Elspeet, Te koop Meulebarg, SVR camping Veluwe, Stacaravan huren Elspeet, Boschalet Elspeet, Stacaravan te koop Elspeet, Camping Elspeet met zwembad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nijsink Uitjes Nijsink Uitjes 789 meter Mede door Edward Nijsink werd ons familie uitje een feestje, de auto's waren in super...
Nijsink caravans Nijsink caravans 802 meter Heb deze zomer bij Nijsink een Caravan gehuurd voor 8 weken en een weekend. Fijne ca...
Mini-camping Elspeet Mini-camping Elspeet 923 meter Zoekt u Rust en Ruimte ,dan hebben wij een mooi veld voor camper of caravan ,op loop ...
Recensies
Heerlijk rustige camping met fantastisch sanitair, ruime plekken en geweldige eigenaren. In het dorp, op loopafstand, is goede horeca en een mooie supermarkt met daarnaast een serieus goede bakker. Honden zijn welkom en er zijn veel leuke rondjes te wandelen met de hond. Kortom, wij komen zeker terug!
Netjes hoor! Fonkelnieuw duurzaam sanitairgebouw. Verwarmd zelfs, maar dat is dit weekend met 30 graden! niet nodig… Geen schaduwplaatsen. Een prima lokatie om de Veluwe te verkennen.
Ik kampeer al enige tijd maar dit heb ik nog nooit en nergens meegemaakt. Ik bel om een reservering te doen voor een plaatsje voor het weekend. Ik word uiterst vriendelijk te woord gestaan maar dan het volgende. Ik kan boeken vanaf vrijdag maar ik “mag” niet op zondag vertrekken?? Hoe wil je dan op maandag weer werken? Ik ben echt verbaast dat je op deze wijze een camping run….. Geen reclame voor de Veluwe. Dus 1 ster.
Prachtige camping en fijne eigenaren,zeer schoon en mooi sanitair, mooie omgeving. Toiletten: Zeer schoon .
Eerste keer geweest gelijk gereserveerd voor Pinksteren mooi sanitair en goed schoon eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader. Zullen er zeker vaker komen. Mooie omgeving voor fietsers.
Mooie camping goed sanitair rustig en landelijk. De eigenaren hebben goed gewerkt hier. Mooie uitbreiding en een heel niet badgebouw met sanitair. Altijd vriendelijk. Dorp op 10 minuten lopen en supermarkt op een 15 minuten. Genoeg eetgelegenheid in het dorp.
Wij hebben hier een weekend op de camping gestaan met de caravan. Het is helemaal nieuw en prachtig opgezet. Mooi veld met een heerlijk uitzicht. Ruime plekken en vriendelijk personeel. Vanwege Corona was het sanitair niet open maar zag er van buiten keurig uit. Wel misschien wat weinig voor het aantal plaatsen maar wij gaan zo snel mogelijk weer. Kinderen kunnen zich heerlijk vermaken en er is genoeg speelgoed, skelters, klimtoren, voetbalveldje.
Uitstekende camping en alles netjes verzorgd. Gratis WiFi, mag je niks van verwachten maar is ook erg traag, en camping stond schat ik in voor nog niet de helft vol. Zondagsrust respecteren we maar jammer voor dat er geen vertrek is op zondag, aankomen dan niet dat snap ik.
Weekje gestaan op de camping, prima voor elkaar. Sanitair netjes en schoon. Wel betalen voor douchebeurt, maar bespaart een hoop water, eigenlijk prima zo. Supermarkt dichtbij. Speeltuin wat verouderd, maar nog goed Eigenaar is actief aanwezig en steeds bezig te verbeteren, uit te breiden.
Mooie ruime camping met super sanitair en de Veluwe dichtbij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid