facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de Marshoeve

Camping de Marshoeve
Adres: Reuweg 51, 7371 BX Loenen Op De Veluwe, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 055-5051610
Stad: Loenen op de Veluwe
Route: Reuweg 51
Postcode: 7371 BX



op zoek naar gerelateerd: Marshoeve Loenen te koop, Svr camping Loenen, Tarieven Camping De Marshoeve, Camping Marshoeve plattegrond, Marshoeve Loenen te huur, Camping Loenen Veluwe, Camping De Marshoeve review, Camping Loenen te koop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mini Camping Molenallee Mini Camping Molenallee 1 km Met vrienden op de camping gestaan. Prachtig gelegen in rustig gebied. Sanitair prima...
Recensies
Fijne camping, gelegen in een mooi omgeving op de Veluwe. Ruime plekken die makkelijk ruimte bieden aan een caravan/vouwwagen/camper + extra bijzettent + auto. Sanitairgebouw is niet groot maar erg schoon en voldoende voor een verblijf van een paar dagen. Vriendelijke personeel bij de receptie en de gastronomie.
Gemeente heeft deze camping gekocht en biedt tijdelijk onderkomen voor woningzoekenden. Veel Polen en Bulgaren met busjes en aanhangers. Onverzorgde indruk bij binnenkomst, stacaravans met allerlei prullaria en hekjes. Kampeerveld is in orde evenals sanitair. Geen WiFi op de camping… is niet meer van deze tijd.
Wat verlang je van een camping. Waar baseer jij je review op. Persoonlijk ben ik veel eisend, maar dat is niet iedereen. Ik kan mij goed voorstellen dat er mensen zijn die hier 5 sterren voor geven. De opzet is zo na binnenkomst is er een gedeelte met vaste plekken. Dit oogt niet erg vriendelijk. Aansluitend is de camping super ruim met mooie vrije plekken.hou je van rust is dit een prima plek. Er is een zwembad, een ruim speelveld met trampolines, speeltuinen en een algemene ruimte. Het achterland is perfect om te fietsen.
Hele nette schone camping Enige minpuntjes vond ik dat er weinig tot geen straatverlichting is en dat water alleen verkrijgbaar is bij het toiletgebouw En geen hulp met opzetten van de voortent.. :- Een aanrader wat mij bedreft
Mooie camping met ruime plaatsen en alle velden voorzien van wat speelvoorzieningen voor de kinderen. Nette toiletruimtes en sanitaire voorzieningen. De kaart automaat en 20 cent munten een beetje achterhaald vind ik zelf, maar de prijs van de camping is leuk, dus snap ik dat ze voor douchen en afwassen wat geld rekenen. Houden deze camping zekers nog wel in ons gedachten om er nog een keer heen te gaan.
Veel problemen op de camping. Zelfs bedrijgingen waar de eigenaars niets aan doen.
Leuk ingerichte camping mooie plaatsen Zowel in de zon als schaduw Vriendelijke ontvangst
Hier is kamperen nog kamperen zoals het hoort zonder poespas. De gastvrijheid en de saamhorigheid is groot. De plekken zijn echt top die vind je nergens anders zo ruim. Gewoon een camping naar mn hart.
Leuke gezellige camping, met zwembad, speeltuin en trampoline... Voetbalveld.
Wij hebben hier 1 nacht overnacht tijdens onze fietsvakantie. Prima camping met goede douches. Wij kregen een douchekaart waarvoor ieder van ons 5,- te goed op stond. Voor ons ruim voldoende om te kunnen douchen. Wat ons tegen viel aan deze camping, maar dat is persoonlijk dat er zoveel seizoensplekken zijn. Het is een beetje ons kent ons. Waardoor gasten net doen of ze thuis zijn en de hele dag en avond hun muziek draaien zonder zich af te vragen of iedereen om hun heen dit wel kan waarderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid